Oyun Haberleri

Sony Online Entertainment Yeni Star Wars Oyunu Mu Yapacak?

star-wars-banner

Yepyeni bir Star Wars MMO oyunu söylentisinin müjdesini verelim istedik. Bu müjdeyi tabii ki bize sadece duyurmak düşer diyelim, asıl müjdeyi büyük patron verdi.

Daha önce Star Wars Galaxies oyunu ile Star Wars hayranlarına güzel bir oyun sunan Sony Online Entertainment CEO’su John Smedley, yeni Star Wars oyunu ile ilgili ipucu mu verdi?

Star-Wars-GalaxiesReddit’te yapılan soru-cevap köşesinin konuğu, Sony Online’ın CEO’su John Smedley oldu. Durum böyle olunca Star Wars hayranları da hemen yerlerini aldılar.

Bir Star Wars hayranı, “Hangi oyunu yeniden çıkarmak istersiniz?” diye sorduğunda Smedley’nin cevabı ilginç oldu. John Smedley, “SWG [Star Wars Galaxies]. Her şeyi farklı yapardım. SWG OYUNCULARI – BİR SONRAKİ OYUNUMUZU (henüz açıklanmadı) SİZLERE İTHAF EDİYORUZ. Oyunu çıkardığımızda… eve dönebileceksiniz. (“I would do everything differently. SWG PLAYERS – OUR NEXT GAME (not announced yet) IS DEDICATED TO YOU. Once we launch it… you can come home now.”)

Yeni oyunla ilgili başka hiçbir açıklama yapılmadı ancak Disney’in yeni Star Wars evreni yaratma çalışmaları, bir yandan yeni film derken Star Wars iyice karışıyor. Sizce yeni oyun nasıl bir oyun olur, konusu ne olur? Fikirlerinizi alalım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.