Oyun Haberleri

Riot Games, League Of Legends MMO’sunu En Sıradan Biçimde Duyurdu

Ne kısa fragman, ne pahalı sinematik video, ne konsept çizim ne de basın bülteni… Riot Games, dünyaca ünlü League Of Legends oyunun yeni MMO geliştirdiğini Twitter üzerinden yapılan bir yazışmada açıkladı.

Riot Games Başkan Yardımcısı Greg Street, Twitter‘dan yaptığı paylaşıma gelen bir yorum üzerine yeni işlerinin bir League Of Legends MMO‘su olduğunu duyurdu.

Greg Street mesajında, “Haberlerim var! Riot’taki son işim, League evrenini geliştirmeye yardımcı olmak oldu! Çünkü zamanı geldi. Yeni işim, çoğunuzun ve birçok Riotçunun bizden yaratmamızı istediği büyük bir oyun başlatmak.” dedi. Takipçilerinden birinin “Bu bir MMO mu? Waifu’mun kıyafetlerini ve saç stilini seçebilecek miyim?” sorusuna, “Evet bir MMO” diye yanıt veren Street, Riot‘un yeni projesini böylece duyurmuş oldu.

LOL efsanesini MMO olarak hayranlarına sunmak için çalışmalara başlayan Riot Games, geçtiğimiz ayın başında da League of Legends serisinden tek oyunculu sıra tabanlı Ruined King: A League of Legends Story adlı rol yapma oyununu duyurmuştu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.