Oyun Haberleri

Prince of Persia: Sands of Time Remake Ertelendi

Prince of Persia: Sands of Time Remake oyunu ileri bir tarihe ertelendi. Keşke hançer ile zamanı birazcık daha ileri sarabilsek…

Prince of Persia: Sands of Time Remake (Prince of Persia: Zamanın Kumları) yeniden yapımı yine ertelendi ancak geliştiriciler oyun geliştirme aşamasında olmadığını güvence verdi ve ilerleme üzerinde olduklarını vurguladı. Eleştirmenlerce beğenilen 2003 klasiğinin yeniden yapımı, Eylül 2020’de Ubisoft Forward sırasında duyurulmasından sonra birden fazla gecikme yaşadı. Oyunu 2023’e kadar göremeyeceğimiz söylentiler arasında.

Prince of Persia geliştirici ekibi oyunu hâlâ aktif geliştirme olduğunu belirterek Twitter‘da bir açıklama yaptı. Duyuru şu şekilde:

Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in gelişiminin hala devam ettiğine dair sizi temin etmek için biraz zaman ayırmak istiyoruz, motive olmuş ve geri bildirimlerinizden ilham almış bir şekilde devam ediyoruz.

Gelecekteki ilerlememiz hakkında sizi bilgilendireceğiz ve sarsılmaz desteğiniz ve sabrınız için hepinize teşekkür etmek istiyoruz.

Ubisoft Forward sırasında ilk duyurulduğunda topluluk bazı görsellerden memnun olmamıştı. Ubisoft daha sonra oyunu ilk çıkış tarihi olan Ocak 2021‘den 18 Mart 2021‘e geri çekmeye karar verdi. Ubisoft, süresiz olarak ertelemeden önce son pandemiyi erteleme mazereti olarak gösterdi. Ubisoft‘un yaptığı iyileştirmeleri görmek için biraz daha beklememiz gerekse de ek sürenin karşılığını alacağını umuyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.