Oyun Haberleri

Overwatch’a Türk Kahraman Mı Geliyor? – Emre Sarıoğlu

Blizzard, Overwatch Twitter hesabından şifreli bir tanıtım yayınladı. Oyunun takipçileri, ”Operation White Dom” tanıtımının yapıldığı paylaşımın ardından metinde geçen Emre Sarıoğlu adlı karakterin oyundaki 27. kahraman olma ihtimalini tartıştı.

Overwatch hesabından paylaşılan görselde, ‘White Dome’ operasyonunun özet bölümünün metni yer alıyor. Tartışmaları ateşleyen metinde şu ifadeler yer alıyor: Operation White Dom, İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yaşanıyor. Operasyonda görevli olan Overwatch ajanıysa, kalan Omnic‘leri yok etmesi için oraya yollanan kaptan Ana Amari ve ekibi oluyor. İşte tam burada olaylar karışıyor. Çünkü Ana’ya eşlik eden ajanlar, sırasıyla Reinhardt, Torbjorn ve Uzman Asker Emre Sarıoğlu.

Adı geçen Türk asker Emre Sarıoğlu’nun, oyunun merakla beklenen 27. kahramanı olması intimali üzerinde duruluyor. 2016’da 21 karakterle piyasaya çıkan oyun, şu ana kadarki dönemde 5 yeni kahramanı oyuna dahil etti. Blizzard’ın bir sonraki adımı ne olacak?

Operation White Dome’un ardındaki sırları, İstanbul’da yaşanan olayları, Emre Sarıoğlu’nu ve Overwatch’taki yerini öğrenmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

Yeni karakterin adının, yeşil sahaların iki ünlü futbolcusu Emre Belözoğlu ve Sabri Sarıoğlu’nun isimlerinin karışımı gibi gelmesi, Overwatch paylaşımını ilk okuduğumuzda ‘Aaa Türk asker’ şaşkınlığını yaşamamız kadar doğal sanırım :)

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.