Sinema Haberleri

Arap Kadri ve Tarzan Fragmanı Yayınlandı!

Arap Kadri ve Tarzan fragmanı yayınlandı. Mizah dergilerinden fırlayan film, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Sinema dünyasına farklı bir soluk getirecek olan Arap Kadri ve Tarzan filminden beklenen fragman nihayet yayınlandı. Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı ve birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı bu film, 70 ve 80’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yayınlanan Tekin Aral’ın kaleminden çıkan ‘Arap Kadri ve Tarzan’ karakterlerini beyaz perdeye taşıyor. Filmin fragmanı, izleyicilere bu eğlenceli maceranın bir önizlemesini sunarken, sevilen çizgi roman karakterlerini sinemada görme fırsatı veriyor.

Arap Kadri ve Tarzan fragmanı:

Twitter üzerinden izleyebilirsiniz

Sevilen Fenomenin Sinema Uyarlaması

Tekin Aral’ın kaleminden çıkma, Latif Demirci’nin çizimleriyle hayat bulan ‘Arap Kadri ve Tarzan’ karakterleri, efsanevi bir hikayeye dönüşüyor. Film, bu popüler fenomenin sinemaya uyarlanmış haliyle seyirci karşısına çıkarak dikkat çekiyor. Görkemli prodüksiyonu ve deneyimli oyuncu kadrosuyla ‘Arap Kadri ve Tarzan’, sezonun öne çıkan yapımlarından biri olarak beklentileri yükseltiyor.

🔸 Arap Kadri ve Tarzan Filmi 15 Aralık’ta Vizyonda! – FRPNET

Yeni Mizah Anlayışı ve İlginç Hikaye

Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’in yazdığı, Emre Kavuk’un yönetmen koltuğuna oturduğu film, 1.5 yıl süren bir ön hazırlığın ardından çekildi. Ormanda yaşayan halkın susuzlukla başa çıkmaya çalıştığı bir evrende geçen filmde, Arap Kadri ve Tarzan arasında liderlik çatışmaları komik bir dille işleniyor. Arap Kadri’nin özgürlüğüne düşkün tavırlarıyla şehir yaşamına veda etmesi, ormanın huzurunu kaçırır ve bu durum, Tarzan ile Arap Kadri arasında ilginç bir çatışmayı başlatır.

Arap Kadri ve Tarzan
Arap Kadri ve Tarzan

Beyazperdede 15 Aralık’ta!

Film, 15 Aralık itibarıyla sinemaseverlerle buluşacak. Yetişkinlere ve çocuklara hitap eden bu eğlenceli yapım, seyircilere doğa ve şehir yaşamının komik bir karşılaştırmasını sunacak gibi görünüyor. ‘Arap Kadri ve Tarzan’, keyifli bir sinema deneyimi vadederken, popüler çizgi roman karakterlerini canlı performanslarla izleyiciyle buluşturacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.