Oyun Haberleri

Mechlerle MOBA – Mech Wars Kickstarter’da Desteklerinizi Bekliyor

mech-wars-banner

Mechlerle oynadığımız bir MOBA’nın nasıl olacağını merak ediyor musunuz? Cevabınız evet ise sıcağı sıcağına Kickstarter’da desteklerinizi bekleyen bir yapım var.

Han Studio tarafından geliştirilen Türk yapımı Mech Wars yukarıda da belirttiğim MOBA türünde bir oyun. Bu sefer arenada kontrolümüzde mechler var.

Oyunun hikaye kısmına gelecek olursak, nükleer savaş sonrasında taraflar savaşmaya devam ediyor ve teknolojinin ilerlemesiyle mechler savaş alanına çıkıyor. Tabii ki savaşın seyri değişiyor ve bu noktada kontrolümüzdeki mekanik canavarlarla biz devreye giriyoruz.

mech-wars-resim

Oyunun mekaniklerine baktığımızdaysa iki kısımdan oluşuyor. Birincisi robotlarımızı tasarlayıp savaşa hazırladığımız kısım. Burada farklı kombinasyonlarla mechleri oluşturuyoruz. Her tasarımın avantajı ve dezavantajı olabiliyor. Ağır silahlar kullanırsak robotumuz yavaşlıyor ama oyunun sonlarında faydalı oluyor, hafif silahlar kullanırsak da başlarda çok aktif olabiliyoruz ama sonlara doğru güçsüz duruma düşebiliyor. Robotlarımızın eksiklerini oyunda ele geçirdiğimiz fabrikalardan düzenli olarak çıkan askerlerle(creep) destekleyebiliyoruz.

Oyunun ikinci kısmı ise aksiyonun olduğu savaş alanı. MOBA’lar da klasik olduğu üzere burada da iki tarafın üstü var ve bu üsleri bağlayan yollar var. Düzenli çıkan askerlerimizle birlikte bu yollardaki fabrikaları yıkarak düşman üssünün merkezine ulaşmaya çalışıyoruz.

mech-wars-resim1

Daha ayrıntılı bilgi için oyunun resmi internet sitesine bakabilirsiniz. Ayrıca oyunu yapanların yerli bir stüdyo olduğunu ekleyelim. Kickstarter da hep beraber destekleyelim ve oyun sektörümüzün canlanmasına biraz daha katkıda bulunalım. Kampanyanın süresi bir ay ve hedefleri 15 bin dolar. Bu kadar sürede rahatlıkla toplanabilecek bir miktar. En kısa sürede destek toplama kısmını başarıyla bitirip, ekranlarda görmeyi umuyoruz.

Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz!

https://www.kickstarter.com/projects/mechwars/mech-wars-the-post-apocalyptic-moba-with-crafting

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.