Oyun Haberleri

Magic: The Gathering, Sınırlı Sayıdaki Fortnite ve Street Fighter Setlerini Duyurdu

Magic: The Gathering dünyası Fortnite, Street Fighter, Lord of the Rings ve Warhammer 40,000 ile genişliyor. Wizards of the Coast, aralarında Fortnite ve Street Fighter‘ın da bulunduğu yeni setlerin 2022’de geleceğini duyurdu.

Wizards of the Coast, Magic Showcase 2021 etkinliğinde Magic The Gathering‘in 2022 ve 2023 sürprizlerini çantadan çıkardı. Magic: The Gathering’s Secret Lair Drop Series‘de Fortnite ve Street Fighter setleri, Universes Beyond‘da ise The Lord of The Rings ve Warhammer 40,000 maceraları oyun severleri bekliyor olacak. Wizards of the Coast, Magic: The Gathering dizisinin 2022 yılı sonlarında Netflix‘te yayınlanacağını da doğruladı.

Magic: The Gathering’s Secret Lair Drop Serileri Fortnite ve Street Fighter Setlerini İçerecek

Magic: The Gathering’s Secret Lair Drop Series, yalnızca sınırlı bir süre için mevcut olan ultra-koleksiyonluk ve özel olarak seçilmiş kartlardan oluşacak. Seride Fortnite‘ın ikonik oyun içi mekanları ve karakterlerinin bulunduğu iki Secret Lair seti bulunacak. Secret Lair – Street Fighter setinde ise Chun-Li gibi klasik Street Fighter karakterlerini göreceğiz.

İlgili Makaleler

Universes Beyond’da Lord of The Rings ve Warhammer 40,000 Dünyalarına Uzanacağız

Bu yılın başında Magic: The Gathering‘in diyar sınırlarını aşacağını duyuran Wizards of the Coast‘un geliştirdiği Universes Beyond serisinde The Lord of the Rings: Tales from Middle-Earth ve Warhammer 40,000 yer alacak.

The Lord of the Rings: Tales from Middle-Earth‘te oyuncular Aragon ile birlikte Tek Yüzük için savaşabilecek, Nazgul sürebilecek, Saruman ile entrika çevirebilecek ve Mount Doom‘a doğru yolculuğa çıkabilecek. Gandalf, Gollum, Frodo ve daha pek çok karakter ile Orta Dünya macerası 2023 yılında Magic: The Gathering dünyasına gelecek.

Yine Universes Beyond serisinde yer alacak olan Warhammer 40,000 oyunu 2022‘nin 3. çeyreğinde çıkacak. Hayranlar, tamamı Warhammer 40,000 dünyasında geçen yeni çizim ve kartları içeren dört desteye kavuşacak.

Magic: The Gathering Dizisi

Magic Showcase 2021 etkinliğinde, Magic: The Gathering animasyon dizisinin 2022 yılı sonlarında Netflix‘te yayınlanacağını doğrulayan Wizards of the Coast, seriyle ilgili bir de gelişmeyi paylaştı. Onu da bu haberden öğrenebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.