AYBABTUOyun Haberleri

Lord of the Rings: Gollum Oyunundan İlk Görüntüler Yayınlandı

Daedelic Entertainment tarafından hazırlanan, Gollum‘u odak noktası alacak Lord of the Rings: Gollum oyununa ait ilk görüntüler ortaya çıktı.

Önümüzdeki yıl yeni nesil konsollara ve PC platformuna çıkması beklenen Lord of the Rings: Gollum’a dair ilk görüntüler yayınlandı. Geçtiğimiz yılın ortalarında duyurulan oyunla alakalı ilk görüntüler de ortaya çıkmış oldu.

Filmler ya da Tolkien’in kitaplarıyla bir bağı olmayacağı söylenen oyunda tahmin edeceğiniz üzere Gollum’u canlandıracağız. Gizliliğe dayalı oyunda, Orta-dünya’nın gösterilmemiş, keşfedilmemiş bölgelerinde gezip Gollum’u canlandırma fikri ilk başta çok cazip gelmişti.

Ancak Daedelic Entertainment tarafından yayınlanan görüntüler, nasıl desem, biraz garip geldi. Almanya merkezli firma AAA oyunlarla tanınan bir firma değil. Ancak yeni nesil konsollarda iddialı bir yapım olacağı söylenen oyunun grafikleri biraz çocuksu, hatta fazla çocuksu gözüktü.

Belki de Shadow of Mordor ve Shadow of War oyunlarından sonra Orta-dünya’yı öyle karanlık ve puslu bir tonda görmek aklımda farklı bir yer edindi. Yine de şu an için grafiklerden pek umduğumu bulamadığımı itiraf etmeliyim.

Lord of the Rings: Gollum’un ilk görüntüleri hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.