Oyun Haberleri

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Çıkış Tarihi ve Detayları Belli Oldu

Gizli kalmış hazinelerden biri olan aksiyon-RYO türündeki Kingdoms of Amalur’un elden geçirilmiş versiyonu Re-Reckoning hakkında yeni bilgiler açığa çıktı.

THQ Nordic tarafından 2012 yılında piyasaya sürülen ve R.A. Salvatore, Todd McFarlane, Grant Kirkhope gibi önemli isimlerin imzası da bulunan Kingdoms of Amalur: Reckoning’in elden geçirilmiş versiyonu olan Re-Reckoning, 8 Eylül 2020 tarihinde piyasaya sürülecek. Orijinal oyunun baştan aşağı elden geçirilmiş hali olan oyun için bir de ek paket yayınlanacak.

PS4, PC ve Xbox One platformları için yayınlanacak Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning için 2021 yılında Fatesworn isimli yeni bir ek paket yayınlanacak. Ayrıca oyun için özel bir Collocter’s Edition sürümü yayınlanacağı açıklandı.

Kutu içerisinde özel işlenmiş Alyn Shir figürü, Amalur anahtarlığı, oyunun 5 adet çizimi, Grant Kirkhope imzalı oyun müziği diski bulunacak. Kingdoms of Amalur standart sürümü 39.99 dolardan, Collector’s Edition kutusuysa 109.99 dolardan satılacak.

Kenarda kıyıda kalmış, üzerine pek konuşulmamış da olsa bir dönemin en iyi oyunlarından biri olan Kingdoms of Amalur’un geri dönüşünden dolayı biz de çok heyecanlıyız. Bir efsaneyi yüksek çözünürlüklü ve elden geçirilmiş haliyle oynayabilmek için biraz daha dişimizi sıkmamız gerekecek.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.