Oyun Haberleri

Immortals Fenyx Rising’ten İlk Görüntüler, Oynanış Videosu ve Çıkış Tarihi Geldi

Ubisoft, Forward 2 etkinliğinde merakla beklenen oyunu Immortals Fenyx Rising‘i duyurdu. Daha önce Gods & Monsters adıyla bahsedilen Immortals Fenyx Rising‘ten görüntüler paylaşılırken, çıkış tarihi de açıklandı.

Fragmanı ve oynanış videosu yayınlanan Immortals Fenyx Rising, yılın son ayında oyun dünyasına sunulacak.

Assassin’s Creed Odyssey‘in yaratıcıları olan Ubisoft Quebec‘teki ekip tarafından geliştirilen Immortals Fenyx Rising, büyük bir mitolojik macerayı yeni boyutlara taşıyor.

YouTube player

Oyuncular, Yunan tanrılarını ve onların diyarını karanlık bir lanetten kurtarmak için yeni kanatlı bir yarı tanrı olan Fenyx ile oynayacaklar. Fenyx, ancak tanrıların efsanevi güçleriyle ustalaşarak, kahramanca sınavların üstesinden gelerek ve güçlü mitolojik canavarlarla karşı
karşıya gelerek, Yunan mitolojisindeki en ölümcül Titan olan Typhon’la yüzleşecek.

YouTube player

Özünde kahraman olanlar için heyecan verici bir deneyim olan bu oyunda aksiyon dolu dinamik oynanış, havadan ve yakından hızlı dövüşler ve Yunan mitolojisinden esinlenen hikayeler bulunuyor. Oyuncular Cyclops, Minotaur ve Medusa gibi mitolojik yaratıklarla yüzleşecekler. Aşil’in
Kılıcı, Odisseus’un Yayı
ve Daidalos’un Kanatlarının yardımıyla oyuncular bahsi geçen o yaratıkların büyüklüğüyle başa çıkmak için kendilerini havaya fırlatacaklar. Dövüşe ek olarak, oyuncuların mantığı ve stratejisi, küçük ölçekli bireysel bulmacalardan destansı Tartaros Mahzenlerine kadar oyun dünyasındaki tüm testlerle sınanacak.

Immortals Fenyx Rising‘de Fenyx‘i geliştirmenin yanı sıra kullanılan silahlar, zırhlar ve iksirler düşmanları yenerek ve dünya çapında sandıklar açarak da güçlendirilebiliyor.

YouTube player

Açık dünya aksiyon macera türüne canlandırıcı ve esprili bir yaklaşım getiren Immortals Fenyx Rising dinamik ve riskli çevresiyle de ödüllendirici keşiflerle dolu. Yani açık arazilerde koşmaya, devasa taşlara tırmanmaya ve Golden Isle’daki (Altın Ada) Yunan Tanrılarından ilham alan 7 bölgenin her birinin sırlarını keşfetmek için gökyüzünde süzülmeye hazır olun.

Oyunun Gold Sürümünde ana oyun, Sezon Kartı ve ek oyun içi içerik de yer alacak. Tüm ön siparişlerde bir bonus görev olan “A Tale of Fire and Lightning” yer alacak. Ayrıca tüm Stadia oyuncuları, Immortals Fenyx Rising‘i çıkıştan önce ücretsiz oynanabilir bir demo ile deneme şansına sahip olacak. Oyunun özel Stadia demosu, bu yılın sonlarında oynanabilecek.

Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, PS5, Nintendo Switch, Stadia ve PC‘de çıkacak epik Antik Yunan destanı Immortals Fenyx Rising 3 Aralık‘ta karşımıza gelecek. Oyun 269 liradan ön siparişe açıldı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.