Oyun Haberleri

Hideo Kojima İki Yeni Yapıma Dair Müjde Verdi

Hideo Kojima, son verdiği röportajda, Kojima Productions‘ın 2 yeni yapımı geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı.

Famitsu ile yaptığı bir röportajda Hideo Kojima, gelecek planları ve ekibinin çalışmaları hakkında birkaç ipucu verdi. Kojima Productions’ın şu anda ismi belli olmayan iki yapım üzerinde çalıştığına dair bir dizi sözler sarf eden Kojima, yapımları hakkındaki genel motivasyon hakkında da konuştu.

Basında daha önceden yer etmiş bazı haberlere göre, Kojima’nın Xbox çatısı altında yapımlar çıkarması için Microsoft ile özel bir anlaşma yaptığına dair söylentiler çıkmıştı. Bir diğer söylenti ise Sony‘nin Kojima ile birlikte “Silent Hill” markasını tekrar diriltmek isteme çabasını içeriyordu. Bu iki haberden hangisinin gerçeklik payı olduğunu söylemek şimdilik zor.

Kojima cephesinden bu iki haber içinde bir onaylama ya da yalanlama gelmedi. Röportajında, eşsiz oynanış sistemleri içeren, bir korku temalı oyuna atıfta bulunan Kojima, akıllarımıza yepyeni bir Silent Hill markası çıkacak mı sorularını beraberinde getirdi.

Söyleşinin devamında ise Kojima, Yeni başarılar ve yeni rekabetçi isimler” diyerek bizlere bambaşka bir marka ve isimli yapımlarla karşımıza gelebileceği fikrini de aşılamış oldu. Bildiğiniz üzere, Hideo Kojima bireysel olarak planlarını açıklamadıkça aklındaki fikirleri ön görmemiz neredeyse imkansız. Kojima ayrıca “yeni yıl ile beraber, stüdyosunun oyunun ötesinde eğlence odaklı bir girişi“nin de olacağını belirtti.

Kojima Productions artık film ve televizyon platformu için de ekstra çalışmalar yapacağını daha önceden duyurmuştu. Yeni isimlerden kastı belki oyundan ziyade bir sinema veya dizi olabilir mi sorusu da akıllarımızı kurcalayan cinsten bir soru.

Şimdiye kadar Hideo Kojima ile ilgili gözlemleyebildiğim en net bulgu, eğer Kojima‘nın adı bir anda yeryüzüne tekrar çıktıysa bundan çok kısa bir süre sonra Hideo Kojima planlarını en detaylı şekilde anlatır. İnanıyorum ki yakın zamanda Hideo Kojima‘nın direkt kendisinden geleceğe dair planlarını ve yeni yapımlarını öğreneceğiz. Tabii en önemlisi, şayet Kojima oyun çıkaracaksa, hangi firma ile ortaklık yaparak çıkartacak?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.