Oyun Haberleri

Hearthstone’un Yeni Genişleme Paketi Descent of Dragons İçin Hazır Mısınız?

Hearthstone’un yıl boyunca devam eden hikâye örgüsünün epik finalini gözler önüne sereceği iddia edilen yeni genişleme paketi Descent of Dragons için geri sayım başladı. Blizzard ekibi, Ejderha Yılı’nın sonuna doğru yol alırken genişleme paketiyle gelecek güncellemede oyuncuları nelerin beklediğini açıkladı.

Hearthstone Tasarımcısı Dean Ayala ve Hearthstone yayıncısı Kripparian, 10 Aralık’ta çıkacak Descent of Dragons genişleme paketinde havada uçuşacak yeni kartlara birlikte göz attı. Yayın sırasında açıklanan yeni kartlar arasında beş Galakrond kartından bir tanesi ve yeni etki Yakarış (Invoke) ile gelen bir kart da yer alıyor.

YouTube player

Yeni Tek Kişilik Macera; Galakrond’un Uyanışı

Ejderha Yılı hikâyesinin son savaşı, ocak ayında bizlerle buluşacak olan tek kişilik macera Galakrond’un Uyanışı’nda (Galakrond’s Awakening) gerçekleşecek. 35 yeni kartı koleksiyonumuza ekleyecek ve tarafımızı seçeceğiz. Bu epik savaşta E.V.I.L. güçlerinin ya da en başından beri Rafaam’ın planlarına engel olmaya çalışan kahramanların saflarında yer alabileceğiz. Galakrond’un Uyanışı hakkında detaylı bilgiler önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Savaş Meydanları’na Yeni Kahramanlar Geliyor

Hearthstone’un 8 oyunculu otomatik savaş modu Savaş Meydanları’na yeni kahramanlar ve dengeleme değişiklikleri geliyor:

Yeni Kahramanlar – Edwin Vancleef, Sylvanas Windrunner ve Arch-Villain Rafaam savaş alanının tozunu attırmaya hazır! Yeni kahramanları ve benzersiz kahraman yeteneklerini hemen deneyebilirsiniz.

Yeni Minyonlar – King Bagurgle ve Floating Watcher, Savaş Meydanları’na merhaba diyen yeni minyonlarımız.

Dengeleme Değişiklikleri – Lightfang Enforcer (minyon) için bir dengeleme güncellemesi de var. Ayrıca Millicent Manastorm, Patchwerk, A.F. Kay, The Rat King, Professor Putricide, Lich Baz’hial ve The Great Akazamzarak da dengeleme güncellemelerinden geçecek.

Detaylı İstatistikler – Detaylı İstatistikler özelliği 10 ya da daha fazla Descent of Dragons kart paketine sahip oyuncular tarafından kullanılabilir olacak. Bu özelliği Savaş Meydanları lobi alanından “More” seçeneğine tıklayarak kullanabilirsiniz.

Tyrande ve Sylvanas Kahramanları Şimdi Bizimle!

Hearthstone’un oyun içi dükkânı, gezinti ve erişilebilirlik açısından daha verimli olacak şekilde yeniden tasarlandı. 10 Aralık’tan itibaren girebileceğimiz yeni dükkânda sadece sınırlı bir süreliğine yer alacak Sylvanas Windrunner kahramanını ve kart sırtını bulabilirsiniz.

Ayrıca Priest oyuncularının çok uzun zamandır beklediği Tyrande Whisperwind Priest kahramanı ve kart sırtı da ücretsiz olarak oyun içi dükkânında.

Güncelleme – Yankı (Echo) Mekaniği

Yankı etkisine sahip kartların kopyalarının bedeli bundan böyle (1)’den daha az olamayacak. 19 Aralık’a kadar aşağıdaki kartların tam Sihir Tozu bedelini geri alabileceğiz:

  • SN1P-SN4P (sadece Normal versiyonu)
  • Glinda Crowskin (Normal ve Altın versiyonları)
  • Sound the Bells (Normal ve Altın versiyonları)

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.