Oyun Haberleri

Grim Dawn: Fangs of Asterkarn Duyuruldu!

ARPG hayranlarının beğenerek oynadığı Grim Dawn, Fangs of Asterkarn adlı yeni genişleme paketini duyurdu. Bu paket oyuna Berserker class’ıyla birlikte yepyeni bir hikaye ve ekipmanlar da ekleyecek.

Grim Dawn: Fangs of Asterkarn oyunun üçüncü hikaye genişleme paketi olacak. Aslında oyunun kendisi zaten içerik açısından hayli zengin ve 100 saati aşkın oynayabiliyoruz. Ancak bu bize yetmiyor ki her yeni genişleme paketi duyurusunu heyecanla karşılıyoruz.

Şu anda oyuna oynanabilir içerik ekleyen 3 DLC/genişleme paketi alabiliyoruz. Crucible DLC’si yaratık kesmeye doyamayanlar için bir arena veriyor. Hızlı seviye atlamak için de birebir. Diğer iki ek paket ise oyunun hikayesini ilerletiyor. Ashes of Malmouth 2017’de çıkmıştı. Şeytanların yaşadığı boyuta geçip onları onların evinde dövüşme şansı buluyoruz. 2019’da da Forgotten Gods adlı son genişleme paketini çıkardılar. Volkanlar ve kuraklık ile harap olmuş topraklarda yine Eldirtch peşine düşme imkanımız oluyor.

Grim Dawn: Fangs of Asterkarn Oyuna Neler Ekliyor?

Şimdi sırada Fangs of Asterkarn var ve bu paket de 2024’te çıkacak. Forgotten Gods’ın sıcaktan bunaltan topraklarından soğuktan donduran bölgelere geçeceğiz.

Fangs of Asterkarn’ın gelmesiyle birlikte orijinal oyunun hikayesi devam edecek, haritası da büyüyecek. Karanlık ormanları keşfedeceğiz. İki yeni zindanda yeteneklerimizi test edeceğiz. Asterkarn’ın buzla kaplı lanetli topraklarında kendi kanlı geçmişlerinden kaçan göçebe kabileler yaşıyor. Onları geçmişlerinin karanlığından kurtaracağız. Bu pakette İki yeni grupla daha tanışacağız.

Berserker class’ı seçeneklerimize dahil olacak. Berserker’ın kurtadama ve başka yırtıcı yaratıklara dönüşebilmemize imkan veren yetenekleri var. Ancak aynı zamanda bir barbar gibi öfkelenmesi karşı taraf için sakıncalı bir karakter.

Tabii birçok yeni düşman ve eşya da oyuna eklenecek. (Yeni zırh setleri!). Haliyle Crucible da yeni düşmanlarla büyüyecek.

İksir kişiselleştirme mekaniği getiriyorlar. Böylece karakterimizin özelliklerine ve bizim oynanış stilimize uygun özellikler sağlayan iksirler pişirebileceğiz.

Son olarak da Ascendant Game Mode geliyor. Oyundaki yaratıklar öyle bir güçleniyor ki bu haritayı temizleyebilenler tanrıları dahi etkileyebiliyor.

Öte yandan Devotion ve Level’da maksimum miktarı arttırmayacaklarmış. Karakterlerimizi iksir ve ekipmanlar ile güçlendirebileceğiz yalnızca.

Grim Dawn: Fangs of Asterkarn henüz kendi sayfasına sahip değil. Dolayısıyla gelişmeleri Grim Dawn’ın Steam sayfasından takip edebilirsiniz.

Fiyatın önceki genişleme paketleri ile aynı (16 dolar) olacağını söylediler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.