Oyun Haberleri

Geralt, Yine Griffin Peşinde ama Bu Kez Jack’in Dünyasında: Samurai Witcher

CD Project RED‘in video oyun serisine başarıyla taşıdığı Andrzej Sapkowski‘nin fantastik evreni ve tabii ki kahramanımız Geralt, bu kez Samurai Jack‘in dünyasında…

Yakın gelecekte Netflix’te live-action dizi olarak yayınlanması planlanan The Witcher, bu projeden önce farklı bir yapımda çıktı karşımıza: Samurai Witcher!

Kitap, oyun ve dizi dünyasına yayılan The Witcher serisi çizgi film dünyasına geçse nasıl olurdu diye düşünüldüğünde bundan daha çarpıcı bir fikir gelmezdi sanırım akıllara… Başarılı çizgi film uyarlamaları ile tanıdığımız Mashed ekibi The Witcher’ın Geralt’ını Adult Swim imzalı Samurai Jack’in dünyasına uyarlayınca ortaya çok tatlı bir animasyon çıktı.

Mashed’ın “SAMURAI WITCHER: Geralt vs. The Griffin” adını verdiği kısa animasyon videosunda Geralt’ı yine bir Griffin’in peşinde ama bu kez Genndy Tartakovsky‘nin Samurai Jack çizgileri ile görüyoruz. Tom Jenkins’in yapımcılığında, Jason Dewey ile Liam McKeown’ın yazıp yönettiği Samurai Witcher aninmasyonunun projesinde Tobi Knitt ile Alex Walker Smith isimleri de yer alıyor.

İyi seyirler.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.