Oyun Haberleri

Gameloft, LEGO’nun 40 Yıllık Mini Figür Tarihini Mobil Cihazlara Getiriyor

Mobil oyun yayın ve yapımcısı Gameloft, LEGO mini figürlerinin 40 yıllık tarihini ve evrenini mobil cihazlara taşıyor. LEGO Group ile anlaşan Gameloft’un yeni oyunu 2019’da yayınlanacak.

LEGO dünyasında geçen yeni mobil oyun, tüm yaştan hayrana popüler LEGO koleksiyonlarıyla karşılacakları nostaljik bir macera sunuyor. Oyuncular, tüm zamanların favori LEGO mini figürleri ve setleriyle mobil olarak oynayabilecekler. Oyunda olacağı duyurulan ilk karakterler; Red Classic Spaceman (1978), Set 6270’den Captain Red Beard (1989) ve LEGO mini figürleri serisi 13’ten Hot Dog Man (2015) oldu.

“LEGO Group’un mobil oyuncuların aradığı LEGO oyununu geliştirmekten gurur duyuyoruz” diye söze başlayan Gameloft Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Stéphane Roussel, “Yaratıcılığımızı ve hayal gücümüzü, yarattığımız dünyaların özüne koyuyor olmamızın yanısıra, şirketlerimizin birçok ortak noktası bulunuyor. Dünya çapında sevilen bir marka ile ortaklık yaparak LEGO tarihine saygı göstermeyi bir ayrıcalık olarak görmekteyiz. LEGO Group ile uzun yıllar boyunca bu muazzam proje üzerinde çalışıyoruz ve bu oyunu tüm oyuncularımız ve LEGO hayranlarının hak ettiği gibi hayata geçirmek için tüm çabamızı, sanatımızı ve deneyimimizi bir araya getiriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

LEGO Group’tan LEGO Games Başkan Yardımcısı Sean McEvoy ise “LEGO Group, LEGO oyunlarının yelpazesini genişleten ve geliştiren eğlenceli ve yaratıcı oyunlar oluşturma konusunda 20 yıldan fazla deneyime sahiptir. Gameloft işbirliğiyle LEGO evrenini LEGO hayranları ve mobil oyuncularla bir araya getirmekten büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi.

Gameloft tarafından geliştirilen yeni LEGO oyununun 2019’da yayınlanacağı da açıklandı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.