Oyun Haberleri

Fallout 1.5 – Resurrection ile Çorak Topraklara Dönüyoruz

fallout-vault-boy-banner

Fallout evreninin çorak topraklarına dönmek için artık bir sebebimiz daha var. Özellikle eski usul, izometrik RPG sevenlerin daha çok sebebi var.

Resurrection, 10 yılı aşkın yapım sürecinin ardından birkaç yıldır piyasada olan bir Fallout 2 modu. Birkaç yıldır piyasada olmasına rağmen İngilizce dil seçeneği yeni geldi. İkinci oyunun orijinal oyundan çok uzaklaştığını düşünenlerin sesini duyan yapım, çorak toprakların atmosferini orijinal oyunun tarzında tekrardan bizlere sunmayı amaçlıyor.

falloutres

Ayrı bir oyun gibi olan mod, ilk iki oyunun arasında New Mexico’da geçen yepyeni bir hikayeyi anlatıyor. Yaklaşık olarak Fallout 1 ile aynı sayıda mekan ve daha fazla sayıda görev içeriyor. Tabii ki görevlerin birden fazla çözüm yolu bulunuyor. Bu macera için yapmamız gereken Fallout 2 kurulu bir bilgisayarda ücretsiz olan modu indirmek.

Yapımcıların sözleri şöyle;

“Resurrection üzerinde 10 yıldan fazla süredir çalışıyoruz. Ondan sonra iki buçuk yılda İngilizceye çevirmek için çalıştık. Bütün bu çalışmaları boş zamanlarımızda yaptık.

Resurrection ismini iki nedenden dolayı seçtik. İlk olarak, oyunun başında ana karakterimiz pratik olarak ölümden geri dönüyor. İkincisi, modifikasyonlarımız eski, güzel Fallout’un dirilişini temsil ediyor. Eski oyunu yeniden tasarlamak istemedik. Onun yerine klasik RPG’leri orijinal formuna getirmek istedik. Tıpkı Fallout’u ilk oynayıp tamamladığınızdaki gibi yolculuğumuzda büyüleyici şeylerle dolu ilginç yerleri içeren birçok anı oluyor. Birkaç kere oynadıktan sonra bile yeni, heyecan verici şeyler bulmaya devam ediyorsunuz. Oyuncular bu tarz oyunlarda kendilerini buluyorlar ve bu tarz, tam olarak bizim yapmak istediğimiz oyun tarzı.”

Resurrection, Wasteland 2 den sonra izometrik kamera açısıyla, klasik RPG’ler de çorak topraklara dönmek için gayet güzel bir sebep.

Resurrection modunu buradan indirebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.