Oyun Haberleri

The Elder Scrolls Online Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu!

elder-scrolls-banner

Fantastik kurgu ve rol yapma oyunları sevenlerin uzun zamandır konuştuğu ve heyecanla beklediği The Elder Scrolls Online oyununun çıkış tarihi açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde oyunun karakter yaratma ekranını bir video ile oyunculara tanıtan ZeniMax firması, oyunun çıkış tarihini duyurdu. Oyunun yönetmeni Matt Firor açıkladı.

İlgili Makaleler

the-elder-scrolls-online-release-dateOyuncuların beklediği The Elder Scrolls Online oyunu 4 Nisan 2014 tarihinde PC ve Mac için çıkacak. PlayStation ve Xbox oyuncuları ise Haziran 2014’e kadar beklemek zorunda kalacaklar.

Skyrim’in çıkış tarihi olan 11.11.11 tarihine de gönderme yaparak 4.4.2014 tarihinde piyasaya sürülecek oyun için beta kayıtları da açıldı.

Oyunun betasına katılmak isteyenler buradan oyunun sitesine girip başvuru yapabilirler. Matt Firor’un açıklamasını da buradan okuyabilirsiniz.

Son olarak, bir açıklama kutlaması yapmak için bizleri Tamriel’in kalbindeki Alliance War’a götürüyorlar. İşte Cyrodiil Savaşı (War in Cyrodiil) videosu.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. arkadaş 1 seneyi geçti hala beta key bekliyorum gelmedi bide üstüne çıkış tarihi ben askerdeyken benzin döküp yakacam kendimi

  2. Bethesda nın oyunlarına bayılıyorum.Umarım oyunun çıkış tarihi uzamaz.Wolfenstein : The New Order nasıl bir şey olacak acaba ? :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.