Oyun Haberleri

Eğer Cyberpunk 2077 Kayıtlarınızın Boyutu Çok Yüksekse Sıkıntı Yaşayabilirsiniz

Reddit kullanıcıları tarafından keşfedilen yeni bir hataya göre Cyberpunk 2077 kayıtlarınız çok büyükse, tüm oyununuzu darmaduman edebilirsiniz.

Reddit tarafında ortaya çıkan ve sonrasında çeşitli sosyal medya mecralarına sıçrayan habere göre, Cyberpunk 2077 kayıt noktanızın boyutu 8 MB’tan yüksek ise büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlar ne mi peki? Tüm kayıt dosyanızın bozulması gibi devasa bir sorundan bahsediyorum.

Bunun neden olduğu ve nasıl ortaya çıktığı henüz tam olarak bilinmiyor. Ancak kayıt dosyaları çok büyük boyutlara ulaşan oyuncular, artık o kayıtlarına ulaşılamaz olduklarını belirtiyorlar. “Corrupted” olarak adlandırılan bozuk kayıt noktaları da hiçbir şekilde düzeltilemiyor ya da geriye alınamıyor.

CD Projekt RED tarafından yapılmış bir açıklama ya da sonrasında gelecek bir güncellemeye ilişkin bilgi yok. GOG Destek Birimi‘ne de bu konu hakkında mesajlar yağıyor ancak çözüm bulunamıyormuş.

Bunun yaşanmaması için alabileceğiniz birkaç önlem var. Dosya boyutunuzun büyümesi, oyunda yaptıklarınızla, biriktirdiklerinizle alakalı. Mesela çok fazla eşyaya sahip olmak buna yol açabilir. Özellikle son dönemde ortaya çıkan eşya kopyalama (Dupe) hataları üzerinden bolca aynı eşyadan sahip olduysanız, dosya boyutunuz da büyümeye başlıyor. Kayıt noktanız darmaduman olmadan önce önleminizi şimdiden alın derim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.