Oyun Haberleri

E3 2019’da Microsoft Sunumundan Öne Çıkanlar

E3 2019‘da Electronic Arts‘tan sonra bugün sıra Microsoft‘ta… XBox etkinliğinde 14’ü iç yapım olmak üzere çok sayıda oyun tanıtımı yapıldı. Cyberpunk 2077 ve The Outer Worlds‘ün yanısıra öne çıkan oyunları sizler için seçtik.

Star Wars Jedi: Fallen Order

YouTube player

E3 2019 kapsamındaki EA Play etkinliğinde 15 dakikalık oynanış videosu yayınlanan Star Wars Jedi: Fallen Order‘dan yeni fragman geldi. Bu kez Microsoft‘un XBox etkinliğinde paylaşılan yeni videoda yeni görüntüler yer alıyor. Genç Jedi Cal Kestis ve droidi BD-1‘la çıkacağımız macera 15 Ekim 2019‘da başlayacak.

Cyberpunk 2077

Microsoft’un bu seneki E3 sunumunun heyecanla beklenen başlıklarından biri şüphesiz ki Cyberpunk 2077 idi. Oyundan yeni görüntüler gördük, yeni detaylar öğrendik fakat CD Projekt RED yine yapacağını yaptı, son dakika sürprizi ile gönlümüzü kazandı – Cyberpunk 2077’de, Keanu Reeves de yer alacak!

Cyberpunk 2077’de Keanu Reeves Olacak!

16 Nisan 2020 tarihinde çıkacak oyunun fiyatı Türkiye’de 249₺ olarak göründü. Ayrıca oyun Türkçe altyazı ve Türkçe arayüz ile gelecek.

YouTube player

Minecraft Dungeons

YouTube player

Microsoft tarafından yeni tanıtım videosu yayınlanan Minecraft Dungeons‘ın çıkış zamanı da duyuruldu. Minecraft zindanlarında çarpışacağımız oyun Bahar 2020‘de XBox One ve PC‘ye gelecek.

Age of Empires II: Definitive Edition

YouTube player


E3’teki Microsoft sunumunda Age of Empires II: DE tanıtım videosu oyun severlerle paylaşıldı. Bu yılın sonlarında çıkacak olan oyun Xbox One ve PC için çıkacak.

Wasteland 3

YouTube player

Microsoft, inXile Entertainment‘ın geliştirdiği Wasteland 3 oyunundan yeni tanıtım videosu yayınladı. Yolumuzun Colorado‘ya ulaştığı Wasteland 3, bu yıl oyuncularla buluşacak.

Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Blind Forest, platform tutkunlarına harika bir hikaye deneyimi sunmuştu. Şimdi seri, Ori and the Will of the Wisps ile devam edecek. 11 Şubat 2020’de çıkacak oyun, etkileyici bir video ile Microsoft konferansında duyuruldu.

YouTube player

Lego Star Wars The Skywalker Saga

YouTube player

Microsoft, E3‘te, Lego Star Wars The Skywalker Saga oyununu duyurdu. Star Wars evreninde geçen 9 filmi de kapsadığı açıklanan oyun 2020‘de geliyor.

RPG Time: The Legend of Wright

DeskWorks ekibi tarafından geliştirilen RPG Time: The Legend of Wright, oldukça değişik bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Yayınlanan video bize oyundan görüntüler sunsa da oyun hakkında pek bilgi vermiyor ancak sanat tasarımı ve fikir anlamıyla güzel bir oyun olacağı izlenimini yaratıyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte boş bir sınıfta maceralar yaşadığımız fantastik bir oyun karşımızda olacak.

Oyun 2020’de çıkacak.

YouTube player

Halo Infinite

YouTube player

E3‘te tanıtım görüntüleri yayınlanan Halo Infinite, 2020 ‘de, yeni nesil Xbox “Project Scarlett“e gelecek.

Elden Ring

Buz ve Ateşin Şarkısı‘nın yazarı George R.R. Martin ve Dark Souls serisinin mimarı Hidetaka Miyazaki‘nin yarattığı dünyada geçen “Elden Ring“in ilk tanıtım videosu Microsoft‘un E3 sunumunda yayınlandı.

YouTube player

Gears 5

YouTube player

Xbox‘ın sunduğu oyunlardan birisi de Gears 5 oldu. “Dark Fate” filminden Terminator’ın da karakter paketi olarak eklendiği oyunun yeni modu “Escape” açıklandı. Gears 5, 10 Eylül’de çıkacak.

12 Minutes

Hikaye anlatımının önplana çıktığı, sürekli aynı 12 dakikayı yaşayacağımızı düşündüğümüz 12 Minutes oyunu duyuruldu. Zamanda hep aynı ana dönen karakterimizin verdiği kararlarla oluşan sonuçları yaşadığı oyun 6 yılda geliştirilmiş. Hikayeleri seven oyuncular için farklı bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

YouTube player

Dilerseniz Microsoft’un E3 sunumunun tamamını buradan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.