Oyun Haberleri

Dune: Spice Wars ve Return To Monkey Island Game Pass’e Geliyor

XBox PC Game Pass Kasım programında bizlere iki sürpriz yaptı. Return to Monkey Island Kasım’ın ilk yarısında Game Pass’e dahil olacak. Onu ileri bir tarihte Dune: Spice Wars takip edecek.

LucasArt Games‘in muhteşem macera serisi Monkey Island, Return to Monkey Island ile yıllar sonra geri döndü. Serinin orijinal yaratıcılarının elinden çıkan bu yeni oyun övgü üstüne övgü topladı. Eğer siz henüz serinin üçüncü oyunu yerine geçen bu macerayı denemediyseniz Game Pass ile bu şansı kaçırmayın derim. Zira oyun en fazla 20 saat sürebilecek bir içerik sunuyor. 1 aylık üyelik ile hemencecik bitirirsiniz.

Return to Monkey Island 8 Kasım’da Game Pass’e dahil olacak.

Görselde gördüğünüz The Walking Dead oyunları 1 Kasım itibariyle erişilebilir halde. Bu yılın çok ses getiren oyunlarından Vampire Survivors ise 10 Kasım’da kütüphaneye dahil olacak.

Football Manager 2023‘ü 8 Kasım’dan sonra oynayabileceğiz.

Ghost Song 3 Kasım’da çıkacak ve çıktığı gibi Game Pass’e dahil olacak. Benzer şekilde 15 Kasım‘da çıkacak olan Somerville ve Pentiment de öyle.

Özellikle bu son üç oyun bence çok ilgi çekici duruyor. Onların da tanıtımlarını içeren listemize buradan ulaşabilirsiniz.

YouTube player

Nisan’da erken erişime açılan Dune: Spice Wars aylar sonra Game Pass’e dahil olacak. Hatta bu duyuruya özel bir fragman da yayınladılar. Ama bu fragmanda herhangi bir tarih vermediler.

Ekim’in ilk yarısında oyuna Air & Sand güncellemesi getireceklerini söylemişlerdi. Bu güncellemenin geldiği gün oyun Game Pass kütüphanesinde yer alacakmış. Bizim tahminimiz bunun Kasım ya da en geç Aralık ayında olacağı yönünde.

XBox PC Game Pass’in resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.