Oyun Haberleri

Disco Elysium Türkçe Oluyor

2019 yılında çıkan ve çıktığı gibi pek çok alanda ödüller kazanan, son yılların en iyi rol yapma oyunları arasına ismini yazdıran Disco Elysium‘a Türkçe desteği geliyor.

Birleşik Krallık merkezli stüdyo ZA/UM’un ilk oyunu olan Disco Elysium, kendini oldukça garip bir cinayet soruşturması içerisinde bulmuş bir detektifin hem dış dünyadaki hem de içsel yolculuğunu konu alıyor. Klasik rol yapma mekaniklerini oynanış mekaniklerine başarıyla yedirmiş olmasının yanı sıra Disco Elysium, şairane dili ve oyuncuyu çektiği felsefi derinliklerle de çıktığı günden beri adından sıklıkla söz ettiren, eşsiz bir deneyim olarak son yılların en başarılı rol yapma oyunları arasında yerini almış durumda. Bir milyon kelimeden fazla metin içeren bu dopdolu oyunun Türkçe yerelleştirmesini ise Locpick üstlenecek.

İlgili Makaleler

Lockpick Oyun Yerelleştirme, League of Legends, Fortnite, Valorant ve Dying Light gibi popüler başlıkları başarıyla yereleştirerek Türk oyunculara kaliteli Türkçe oyun deneyimi sunmasıyla son yıllarda adını duyurmuş bir firma. Önceki projelerinde ortaya koydukları başarılı işleri göz önünde bulundurunca, Disco Elysium’da ortaya çıkaracakları işleri düşünüp heyecanlanmamak mümkün değil. ZA/UM’la süren görüşmelerin ardından nihayet anlaşmaya varabildiklerini belirten firma, aylık güncellemelerle takipçilerini, yerelleştirme sürecinin gidişatından da haberdar edecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.