Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 İçin Yeni Oynanış Videosu ve Yeni Bilgiler Yayınlandı

20 günden az bir süre sonra oyuncularla buluşacak olan Cyberpunk 2077’den yeni bilgiler paylaşıldı. Oyunun çıkışı yaklaştıkça bilgiler de yığılmaya başladı.

Bu haberimiz aslında üç farklı haberin birleşiminden oluşuyor. Cyberpunk 2077’nin çıkışı yaklaştıkça yeni bilgiler de ortalığa saçılmaya başladı. Hatta oyunun diskli sürümünün el altından satanların ve birçok bilginin açığa çıktığına dair söylentiler var.

Öte yandan oyunun açık bir sürümünün, basınla paylaşıldığı belirtilmekte. Büyük basın kuruluşlarının yaptıkları açıklamaya göre Cyberpunk 2077 beklediğimize değecek bir oyun olacak.

Birçok basın kuruluşunun belirttiği üzere, oyunun ertelenmesi yerinde bir karar olmuş. Daha önceki sürümlerdeki hataların büyük bir kısmının giderildiği belirtiliyor. Ayrıca oyunun baştan aşağıya bir shooter oyunu olmadığı, RYO ögeleriyle dolup taştığı söylenmekte. Araç kullanımı, silahlı çatışma ve yakın dövüş gibi mekanikler yağ gibi akıyormuş.

Bunlara ek olarak Night City’nin boyutsal olarak The Witcher 3’ün haritasından daha geniş olmadığı söyleniyor. Ancak yükseklik açısından daha dolu dolu bir haritaymış. Yani daha önceki düşüncelerimiz doğru çıkmış. Night City büyük bir şehir değil, evet fakat gökdelenleri ve büyük yapılarıyla, yer altı kompleksleriyle yükseklik açısından dolu dolu bir haritaya sahip olacak.

Haberin ikinci kısmındaki bilgiyse oyunun geliştiricilerinden Lukasz Babiel‘den geliyor. Cyberpunk 2077 ile alakalı sorulara cevap veren Babiel, Nomad karakteriyle 175 saatlik oynama süresini geride bıraktığını ve halen oyunun sonuna gelmediğini söylüyor.

Babiel, oyunu oldukça yavaş bir tempoda, her yeri gezerek ve araştırarak, en üst zorluk seviyesinde oynadığını da ekliyor. Cyberpunk 2077’nin The Witcher 3’ten biraz daha kısa olacağı söylenmişti. Rivyalı Geralt’ı canlandırdığımız üçüncü Witcher oyununun ana hikayesi 50-60 saatlik bir oynanabilirlik sunarken, tüm görevleriyle beraber 200 saate kadar oynama süresi tanıyordu. Babiel’in oynama stiliyle düşünüldüğünde Cyberpunk 2077’nin ana hikayesinin 40-50 saat, tüm görevlerle birlikte 160-170 saat süreceğini farz edebiliriz.

Son olarak da Cyberpunk 2077 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Aslında bu video yayınlanmadan birkaç saat önce Reddit forumlarına düşmüştü. Hızlıca kaldırılan video resmi Cyberpunk 2077 YouTube kanalından bir kez daha paylaşıldı.

Video, oyunun PlayStation 4 Pro ve PlayStation 5‘te nasıl gözükeceğini göstermek amacıyla hazırlanmış. Nomad karakterle sınırdaki bir görevi tamamlayıp Night City içerisindeki gezinti konu ediliyor. Alakalı videoyu da aşağıya beğeninize bırakacağım.

Haberi tamamlarken, Cyberpunk 2077’nin çıkışına bu kadar az bir süre kalmışken çok heyecanlandığımı da eklemek isterim. Eminim benim gibi birçok Edgerunner da artık günleri değil saatleri sayıyor olabilir.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.