Oyun Haberleri

Control 2 “Geliştirmeye Hazır” Aşamada

Yapımcı Remedy ne de güzel bir evren inşa etti bizlere, değil mi? Şimdi çaktırmadan Max Payne’i de dahil edeceklerinin sinyallerini verdikleri Alan Wake evrenine ait en sıkı yapımlardan biri Control olmuştu.

Paranormal aktivitelerin izini süren gizli bir devlet birimini konu alan ve başrolüne Jesse Faden isimli sıkı bir karakteri yerleştiren Control, özenli harita tasarımı, sıkı aksiyonu ve hikayeyi Wake evreni ile buluşturan öyküsü ile kısa sürede hit olmayı başarmıştı. Devam oyununu merak eden biz faniler için sonunda bir haber geldi. Control 2 geliştirmeye hazır aşamasında, yani Remedy’nin elindeki konsept onaydan geçmiş durumda.

Control

Hemen sırıtmayın beşlik simit gibi, oyunla tanışmak için önümüzde uzun yıllar var ne yazık ki. Söz konusu aşama yolun en başı anlamına geliyor. Firmanın şu anki önceliği Max Payne 1 & 2 Remake ve Control dünyasında geçecek olan bir yan oyun olan Condor. Çoklu oyuncu desteği ile öne çıkacak olan Condor heyecan verici elbette ama gözler aslında Max Payne’i gençleştirecek olan Remake’lerde. Max Payne 1 & 2 Remake’lerin ”geliştirmeye açık” aşamasını geçmesi ve geliştirme sürecinin tam olarak başlaması 10 ay sonrasına denk gelmişti. Benzer bir süreç yaşanırsa Control 2’nin de Haziran 2025 gibi tam olarak geliştirme sürecine geçeceğini söyleyebiliriz.

Remedy hız kesmiyor, Alan Wake II henüz tam olarak istedikleri ticari başarıyı elde ettiremediyse de aldıkları övgüler bile yetiyordur kendilerine. Condor dışında Kestrel kod adlı gizemli bir projeleri daha vardı ancak onu iptal ettiler. Şu anda Control 2’nin erken dönem aşamasını da eklersek aktif olarak dört projede çalışıyor Remedy, arı gibi adamlar gördüğünüz gibi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.