Oyun Haberleri

Chronicles of Elyria – Yaşlanıp Öldüğümüz Bir MMO

elyria-banner

Oyunlardaki alışılmış yaşam-ölüm döngüsünün dışına çıkan bir yapım olan Chronicles of Elyria, Kickstarter’da desteklerinizi bekliyor.

MMO türündeki oyunda zamanla yaşlanıyorsunuz ve kalıcı olarak ölüm kapınıza dayanıyor.

Şu sıralar survival türündeki bazı oyunlarda ölüm, bizim karakter gelişimimize zarar verebiliyor. Chronicles of Elyria’yı rakiplerinden ayıran yenilikçi fikirlerinden biri, zamanla yaşlanma ve kalıcı ölüm özelliği. Oyunda yaşam süreniz ortalama olarak gerçek dünya zamanıyla 12-13 ay. Tabii bu süre oyunda yaptığınız seçimlerle değişebiliyor.

elyria-resim-gif

Mesela oyunda her öldüğünüzde yaşam süreniz 2 gün kısalıyor ve kalıcı ölüme daha çabuk yaklaşıyorsunuz. Karakterin yaşlandığından bahsetmiştik ve kalıcı ölüme yaklaştıkça yaşlılık dış görünüşümüze yansıyor. Kırışıklıklar oluşuyor, kas yapısı değişiyor ve kamburu çıkıyor. Tabi ölünce o kadar emeğiniz boşa gitmiyor. Oyunun dünyasında bir iz bırakıyorsunuz ve ruhunuzla yeni karakter açtığınızda bir önceki oyununuzdan bazı izler oluyor.

Chronicles of Elyria’nın birden fazla yenilikçi fikrinin olduğundan bahsetmiştik. Bu fikirlerden bazıları aile sistemi, yıkılabilir ve dinamik çevre, sınırlı kaynaklar ve NPC’lerin o zamanki ihtiyaçlarına göre değişen dinamik görev yapısı. Daha fazla özellik için sizi Kickstarter sayfasına alalım.

elyria-gif

Oyunun Kickstarter’daki hedefi 900 bin dolar ve kampanyanın bitmesine 30 gün varken hedefin çeyreğini toplamayı başarmışlar. Yapımcı firmada çalışanların, daha önce büyük firmalarda çalıştığını düşünürsek ve vaat ettikleri özelliklere bakınca geleceği parlak bir oyun duruyor karşımızda. Hedefledikleri parayı toplamaları sorun olmayacaktır hatta 2 katı bile uzak bir ihtimal gibi durmuyor. Hep beraber oyun çıktığında göreceğiz ve son kararımızı vereceğiz.

Chronicles of Elyria’nın Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/soulboundstudios/chronicles-of-elyria-epic-story-mmorpg-with-aging

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.