Oyun Haberleri

Bundle of Holding’ten Advanced Fighting Fantasy Macera Kitabı Kampanyası

Arion Games‘in, Steve Jackson ve Ian Livingstone tarafından yazılan popüler Fighting Fantasy oyun kitaplarına dayanan masa üstü rol yapma oyunu Advanced Fighting Fantasy‘yi içeren ‘Mart 2017 Advanced Fighting Fantasy‘ kampanyası yeniden başlatıldı.

Bundle of Holding‘in sunduğu 7.95 dolarlık Advanced Fighting Fantasy kampanyasının ‘Starter Collection‘ kısmında; Advanced Fighting Fantasy 2E, Heroes Companion, The Sorcery Spell Book ve Out of the Pit bulunuyor. ‘Bonus Collection‘ içeriğinde ise The Warlock of Firetop Mountain, Titan, Beyond the Pit, Blacksand ve Crown of Kings – The Sorcery Campaign yer alıyor.

İlk olarak 1989‘da yayınlanan ve 2011 ikinci baskısının e-kitabı kampanyada sunulan Advanced Fighting Fantasy, klasik Fighting Fantasy dünyasına yeni başlayanlar için ideal ve uzun süreli deneyime uygun hızlı ve uyarlanabilir bir sistemle eksiksiz bir RPG seti. Arion Games‘in teklifleri arasında The Warlock of Firetop Mountain gibi klasik solo RPG tarzı maceralar da göze çarpıyor.

9.95 dolarlık More Fighting Fantasy‘de ise ‘Starter Collection‘ olarak Rough Guide to the Pit, Demons of Doom, The Titan Herbal ve 3 AFF adventures; ‘Bonus Collection‘ olarak AFF Combat Companion, Encyclopedia Arcana – Treasures, Citadel of Chaos, Return to the Pit ve Travels in Arion veriliyor.

Her iki paket de 20 Mart Pazartesi günü sona eriyor.

Advanced Fighting Fantasy kampanyasını buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.