Haberler

Masa Başı FRP’nin Cyberpunk RED Macerasına Hazır Mısınız?

Cyberpunk 2077’nin çıkışına çok kısa bir süre kala, yepyeni bir Masa Başı FRP bölümü geliyor. Cyberpunk RED ile Night City’e balıklama atlayacağız.

Saatlerinizi ve tarihlerinizi şimdiden ayarlayın. 5 Aralık Cumartesi günü saat 20.00′de, FRPNET YouTube kanalında Masa Başı FRP yayını olacak. Talsorian Games tarafından hazırlanan yeni Cyberpunk RED sistemini kullanarak, Night City’de maceraya çıkacağız.

Birkaç saat sürecek yayında oyun yöneticisi olarak Masa Başı FRP – Edoria Maceraları‘ndan da hatırlayacağınız Oyun Yöneticimiz Özay Şen olacak. Ekipte ise çok sağlam isimler var.

Kaliteli video içerikleri ve oyun tarihi sunumlarıyla YouTube’un en özgün işlerine imza atan Talha Aynacı ve e-spor denildiğinde, organizasyon denildiğinde akla gelen ilk isim olan İlker Karaş Masa Başı FRP’nin konukları olacak. Bizim ekiptense Kayra Keri Küpçü ve Selim Yılmaz, Night City macerasına hazır olacaklar.

Canlı yayın 5 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Yayın saatini kaçırmak istemiyorsanız, kanala abone olduktan sonra bildirimleri açmayı unutmayın. Böylece canlı yayına geçtiğimiz gibi bildirim alacaksınız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.