Oyun Haberleri

BlizzCon 2023, Anaheim’a Dönüyor

Blizzard Entertainment‘ın iki gün süren global oyun etkinliği BlizzCon 2023, dört yılın ardından 3-4 Kasım tarihlerinde geri dönüyor.

İlk biletleri 8 Temmuz‘da satışa çıkacak olan BlizzCon 2023‘te; Warcraft®, Diablo® ve Overwatch® evrenlerinden devasa dekorlar, sanatsal çalışmalar ve insanların kaynaşıp oyunlarımızı bekleyen yenilikleri görebileceği alanlar ile birlikte, dopdolu ve benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. BlizzCon 2023‘ü internet üzerinden takip etmek isteyenler, canlı yayımlanan bütün sahne gösterimlerini hiçbir ücret ödemeden izleyebilecek.

İlk BlizzCon bilet satışları AXS aracılığıyla AXS.com üzerinden 8 Temmuz, Cumartesi günü TSİ 20.00’de, ikinci satışlar ise 22 Temmuz, Cumartesi günü TSİ 20.00’de gerçekleşecek.

BlizzCon İdari Yapımcısı April McKee, “BlizzCon 2023 için herkesi tekrar Anaheim’da ağırlayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Anaheim Convention Center’da düzenleyeceğimiz müthiş etkinlikler ve BlizzCon sahnesinde gerçekleşecek gösterimleri internet üzerinden ücretsiz olarak sunmamız sayesinde bu yıl hem bizzat hem de sanal ortamda bize katılacak olanlara unutamayacakları bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. Planladığımız pek çok şey var ve bunları oyunseverlerle buluşturmayı iple çekiyoruz” açıklamasını yaptı.

YouTube player

Blizzard Entertainment Başkanı Mike Ybarra ise şunları söyledi: “Oyunlar bizi birbirimize bağlıyor, unutulmaz anılar biriktirmemizi sağlıyor ve hepsinden de önemlisi, eğlencenin kapılarını aralıyor. İşte BlizzCon’da bunu kutluyoruz. Bizzat aramızda olsalar da internet üzerinden katılsalar da BlizzCon’u BlizzCon yapan oyuncularımızdır ve kendilerine Blizzard’ı bekleyen yenilikleri göstereceğimiz için sevinç içindeyiz.”

Etkinliğin 299 dolardan satışa sunulacak Genel Katılım biletlerine; bir adet canlı etkinlik bileti, oyun içi hediyeler, resmî BlizzCon Sırt Çantası ve BlizzCon Store’a erken erişme hakkı dahil olacak.

799 dolardan satışa sunulan Portal Pass ise Genel Katılım biletinin ayrıcalıklarına ek olarak şunları içeriyor: Ayrı kayıt sırası, ayrı güvenlik sırası, özel Portal Pass locasına erişme hakkı, özel imtiyazlar, özel seyir locası, oyun deneyimleri ve özel servis.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.