Oyun Haberleri

Bir Vampire: The Masquerade Bilgisayar Oyunu Daha Duyuruldu – Coteries of New York

2019 ve 2020, World of Darkness, özellikle de Vampire: the Masquerade sevenler için oldukça bereketli iki yıl olacakmış gibi görünüyor. Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2’nin duyurulmasının ardından gelen yeni VtM oyunu haberlerine bir yenisi daha eklendi. Yeni bir Vampire: the Masquerade bilgisayar oyunu daha yolda!

https://www.facebook.com/drawdistancedev/videos/314364866168828/

Coteries of New York adını taşıyacak olan oyun, adından da anlayabileceğimiz gibi New York’da geçecek ve Büyük Elma’nın hakimiyeti için karşı karşıya gelen Camarilla ve Anarch vampirler arasındaki mücadeleye tanık olacağız. Tek oyunculu, hikaye odaklı olacak oyun, Vampire: the Masquerade 5. Edisyonu dahilinde de resmi, lisanlı bir White Wolf hikayesi olarak kabul edilecek.

Oyunun yapımcılığını ve dağıtıcılığını üstelenecek firma ise Draw Distance. Hakkında yakın zamanda detaylı bilgi paylaşılması beklenen oyunun belirtilen çıkış tarihi ise şuan için 2019’un son çeyreği. Ayrıca Coteries of New York’un bilgisayar ve Nintendo Switch platformlarına çıkacağı da belirtilmiş durumda. Oyunun Steam sayfasına ise buradan göz atmanız mümkün.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.