Oyun Haberleri

Baldur’s Gate 3 Erken Erişim Tarihi Bir Hafta Ertelendi

Larian Studios, yaptığı duyuruyla beraber Baldur’s Gate 3′ün, 30 Eylül tarihinde yayınlanması planlanan erken erişim tarihinin, bir hafta ertelendiğini açıkladı.

Eğer şartlar uygun olsaydı, bir hafta içerisinde yeni Baldur’s Gate oyununa kavuşacaktık. Tamam, oyunun bütününe sahip olmayacaktık; sadece erken erişim sürümüne kavuşacaktık ama bu bile büyük bir olaydı.

Larian Studios’un, Baldur’s Gate 3 duyuruları için kullandığı Baldur’s Late Twitter hesabı üzerinden 23 Eylül tarihinde bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, erken erişim sürecinin bir hafta ertelenerek 30 Eylül tarihinden, 6 Ekim tarihine kaydırıldığı belirtildi.

Bunun başlıca sebeplerinden biri de tercümeyle alakalı sorunlar. Erken erişim sürecinde yer alacak dil tercihlerindeki sorunların giderilmesi için bir haftalık ertelenme süresi oldukça kabul edilebilir bir süre.

Baldur’s Gate 3, erken erişim sürecinde bile 20 saate yakın bir oynama süresi ve bolca RYO ögeleriyle dolu olacak. Tam sürüm fiyatıyla pazara sunulacak olan Baldur’s Gate 3, söz verilen tarihte bir değişiklik olmazsa Stadia, Steam ve GOG platformlarından ulaşılabilir olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.