Oyun Haberleri

Baldur’s Gate 3’ün Erken Erişim İçeriği Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Larian Studios tarafından yapılan yeni duyuru içerisinde Baldur’s Gate 3’ün erken erişim sürecinde neler göreceğimize dair yeni bilgiler paylaşıldı.

Bir hafta kadar önce Larian Studios duyuru yaparak Baldur’s Gate 3 hakkında yeni bilgiler paylaşmıştı. Erken erişim tarihini bir ay erteleyerek Eylül ayına öteleyen ekip, bu sürecin oynayanlar için keyifli olacağının garantisini veriyor.

Yapılan duyuruda Baldur’s Gate 3’ün erken erişim içeriğinin, Divinity: Original Sin 2’nin erken erişim içeriğinden daha fazla olduğu belirtildi. Yaklaşık 25-30 saatlik bir oynama süresi verecek olan Baldur’s Gate 3, oyunculardan gelecek geri bildirimlerle daha da büyüyecekmiş.

Baldur’s Gate 3’ün Erken Erişim Tarihi Ve Yeni Detayları Duyuruldu

Yapılan duyuruda dikkat çeken başlıkları da hemen paylaşalım. Bu arada yukarıda da belirttiğimiz üzere bunlar sadece erken erişim sürecinde sunulacak olan içerikler. Yani oyunun tam sürümünde daha fazlası olacak.

  • Dövüş Sayısı: Divinity: Original Sin 2 içerisinde 22 dövüş bulunurken, Baldur’s Gate 3’te 80 dövüş bulunacak.
  • İngilizce Dilindeki Diyalog Satırları: Divinity: Original Sin 2 içerisinde 17.600 satır varken, Baldur’s Gate 3’te 45.980 satır diyalog bulunacak.
  • Karakter Sayısı: Divinity: Original Sin 2’de, 142 karakter varken, Baldur’s Gate 3’te 596 karakter bulunacak.
  • Büyü/Aksiyon Sayısı: Divinity: Original Sin 2’de 69 adet varken, Baldur’s Gate 3’te 146 adet bulunacak.

Bunlara ek olarak yapılan açıklamalardan biri de Speak with Dead büyüsü üzerine oldu. Oyuncular bu büyüyü, öldürdükleri her karakter üzerinde kullanabilecek ve hepsinin de farklı diyalog seçenekleri olacağını belirtiyorlar.

Divinity: Original Sin 2, izometrik bakış açısıyla oynanan RYO oyunları konusunda çıtayı çok ama çok yukarı çıkaran bir oyun olmuştu. Larian Studios, kendi yaptıkları oyunu solda sıfır bırakacak kadar geniş bir oyunla karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.