Oyun Haberleri

Antalyalı FRP’ciler TTRPG Etkinliğinde Buluşacak

Salgın nedeniyle iki yıldan uzun bir süredir gerçekleştirilemeyen Antalya TTRPG Etkinliği için ilk adım atılıyor. Düzenleme Komitesi, 30 Ekim‘de gerçekleştirilecek ilk çalışma toplantısına Antalya’daki tüm FRP’cileri davet etti.

Covid-19 salgını nedeniyle iki yıldan fazla bir süre gerçekleştirilemeyen Antalya TTRPG‘den güzel haber geldi.

Düzenleme Komitesi, 3-5 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Antalya TTRPG Etkinliği‘nin çalışmalarına 30 Ekim 2021‘de bir araya gelerek başlayacak. Komite üyeleri, TTRPG etkinliğine katkı sunmak isteyen Antalyalı FRP’cileri ilk toplantılarına davet ediyor.

Düzenleme Komitesi’nden Dr. İsmail Yüksel, etkinlikle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Pandeminin başından bu yana hayatımızın büyük kısmı çevrimiçi mecralara taşındı. Haftaya görüşürüz diyerek dağılan 10 saatlik oturumun ardından iki yıldan fazla zaman geçti. Kimi maceralar, ansızın iptal edilen diziler gibi yarıda kaldı, kimileriyse bir anlık duraksamanın ardından yan yana olmasa da kaldığı yerden ancak sürekli ‘Abi mikrofonun kapalı!’ uyarılarıyla kesilerek de olsa devam etti. Evet doğru belki sanal masaüstleri ilk başlarda garip geldi hepimize ama zamanla alıştık. Yüz yüze oyunların yerini tam manasıyla doldurmasa da ülkenin, dünyanın her yerindeki eski ve yeni yoldaşlarımızla maceralara atılmamızı sağladılar. Buna rağmen hepimiz gerçek zar seslerinin yanımızdaki kahkahalara katılmasının ne zaman mümkün olacağını kestirmeye çalıştık hep. Sonunda hayatımız yavaş yavaş normale dönmeye başlarken biz de kollarımızı sıvadık. İlk macerasına çıkan bir barbarın gözü pekliği ile Antalya’da bir masaüstü rol yapma oyunu buluşması düzenlemeye karar verdik. Şu an için tarih dışında hiçbir şeyi kesinleştirmedik. Önümüzde oldukça uzun bir yol ve yapacak çok iş var. 30 Ekim 2021 Cumartesi günü bir handa toplanıp sonunda yüz yüze buluştuktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız. Bu organizasyona katkı sunmak isteyen tüm Antalyalı FRPcileri ilk toplantımıza bekliyoruz. Bugüne kadar biz Antalyalıları, Ankara’da, İstanbul’da ağırlayan dostlarımızı hayal kırıklığına uğratmamak için elimizden geleni yapacağız. Uzun lafın kısası 3-5 Eylül 2022 tarihleri için başka bir plan yapmayın. Kılıcınız keskin, sihriniz hâkim olsun.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.