Oyun Haberleri

2K Games Yeni BioShock Oyunu Geleceğini Müjdeledi

Uzun bir aranın ardından BioShock serisi kaldığı yerden devam edecek. Yeni BioShock, yeni kurulan Cloud Chamber isimli firma tarafından geliştirilecek.

Serinin son oyunu olan BioShock Infinite, 2013 yılında çıkmış ve bizleri büyülemişti. Her açısıyla bir sanat eseri edasına bürünen BioShock Infinite oyuncuların hatıralarında güzel anılar olarak kalmıştı.

Bu uzun süren sessizlik sonunda bozuluyor. Serinin yayın haklarına sahip olan 2K Games, BioShock serisini yeni kurdukları Cloud Chamber isimli firmaya emanet etti. Henüz bir tarih verilemiyor ama önümüzdeki birkaç yıl boyunca sadece yeni BioShock üzerinde çalışacakları belirtiliyor.

Yeni kurulan Cloud Chamber, eski Firaxis elemanlarından oluşuyor. BioShock’un yeni baş geliştiricisi de Kelley Gilmore olacak. BioShock 1 ve Infinite oyunlarının arkasındaki isim olan Ken Levine ise bu ekipte ne yazık ki yer almıyor. Ancak Gilmore’un oyun pazarında önemli bir yere sahip olması ve Civilization ve XCOM gibi oyunlarda çalışmış olmasından ötürü BioShock’a olan güven sağlanmış oluyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.