Haberler

Neverwinter Online Türkçe Oluyor!

Neverwinter-logo-transparent

Evet yanlış duymadınız. Şu sıralar Türkiye’deki fantastik sevenlerin Drizzt aracılığıyla tanıştığı Neverwinter (Kışgörmez) şehrinde geçen Neverwinter Online oyunu TÜRKÇE olarak çıkıyor!

Oyun firması Perfect World bu güzel haberi bizlere Avrupa temsilcisi Ömer Karakayalı ile verdi:

neverwinter-online-resim“Bu bölgelerden gelen inanılmaz boyuttaki talepten dolayı, Neverwinter’ın Türkiye için tamamıyla yerelleştirilmiş bir sürümünü çıkartacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyarız. Kendimizi, tüm yeni bölgelerde mümkün olan en iyi D&D oynayış tecrübesiyle oyunculara ulaşmaya adadık. Fransız, Alman ve İngiliz oyuncularımızın yanında Türk, İtalyan ve Polonyalı oyuncularımızın da Neverwinter’ın tadını kendi tercih dillerinde çıkarmalarını ve Unutulmuş Diyarlar‘ı keşfe çıkmalarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Oyunu 2013 yazında Türkçe olarak çıkması bekleniyor. Daha önce de Blacklight: Retribution ve Forsaken World MMO oyunları %100 Türkçeye çevirerek (hem de kısa süre içinde) sunmuş olmaları firmanın Türkiye’de ki oyun piyasasına duyduğu ilgiyi gösteriyor.

Oyunun ise kapalı beta ve test sürümleri tamamlanmış durumda. Yarından itibaren açık beta ve normal olarak oyun piyasaya sürülecek. Oyunun Türkçe bölümüne gidip hemen buradan kayıt olabilirsiniz.

Ayrıca Neverwinter şehri ile ilgili ayrıntılı bir şekilde yazacağım yazıyı da kısa süre içerisinde sitemizin Diyarlar-Unutulmuş Diyarlar bölümünden okuyabilirsiniz. Oyuna başladığınızda hiçbir yabancılık çekmeyeceğinizi garanti ederim. :)

Unutulmuş Diyarlar – Kışgörmez serisi kitaplarını da buradan görebilirsiniz.

İşte yayınlanan ilk Türkçe video:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.