Haberler

Netflix, Watership Down’ı Bir Kez Daha İzleyiciyle Buluşturacak

watership-down-banner

Stephen King’in Kara Kule eserine, J.J. Abrams’ın Lost dizisine ilham kaynağı olan Richard Adams’ın Watership Down eseri Netflix tarafından televizyon ekranlarına taşınıyor.

Netflix, BBC ile bir araya gelerek yeni neslin de Watership Down‘dan nasibini alması için çalışmalara başladı. Zamanında sevimli tavşan görsellerine aldanarak izleme hatasına düştüğümüz; geceler boyu yakamızı bırakmayan, tavşanlar tarafından canlı canlı yendiğimiz ya da kan göllerinde boğulduğumuz kabusların sorumlusu Watership Down, Netflix ve BBC ortaklığıyla bir kez daha izleyici ile buluşacak.

watership-down-gif

John Boyega, Gemma Arterton, Nicholas Hoult, James McAvoy ve Ben Kingsley gibi birçok ünlü ismin oyuncu kadrosuna katıldığı uyarlama, ilk olarak 1978 yılında ekranlara taşınan ve Hazel adlı cesur bir tavşanın liderliğinde Watership Tepesi’ne ulaşmaya çalışan bir tavşan sürüsünün oldukça kanlı yolculuğunu konu alıyor.

Dört bölüm olarak BBC ekranlarında izleyeceğimiz mini seri, muhtemelen tek parça olarak Netflix’de yer alacak. Serinin animasyonunu ise Fantastic Mr. Fox’dan tanıdığımız Pete Dodd üstlenecek.

Kitap, 2008 yılında ülkemizde de Watership Tepesi adıyla yayınlanmıştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.