Haberler

Marvel’dan Bomba Gibi Film Duyurusu

Marvel Stüdyolarının ve başkanı Kevin Feige’in bir süredir Marvel Sinema Evreni‘nin kozmik boyutunu genişletmek istediklerini biliyorduk ve yapım aşamasına başlayan The Eternals filmi de bunun ilk meyvesiydi.

Daha önce Marvel filmleriyle ilgili istihbaratları %100 doğru çıkan MCU Cosmic platformundan gelen yeni bir bilgiye göre, Marvel Stüdyoları şu an bir Nova filmi planlıyor ki pek çok hayranı da zaten bu karakterin er ya da geç Marvel Sinema Evreni’ne giriş yapacağını biliyordu.

Henüz detaylar belli olmasa da filmin eninde sonunda hayat bulacağı her yerde konuşulmakta. Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige’e daha önce Nova ile ilgili sorular yöneltildiğinde de şu cevabı vermişti,

“Nova… Çok büyük potansiyele sahip bir avuç karakterden oluşan bir liste yapmış olsaydık Nova bu listenin başında olurdu. Hem Guardians of the Galaxy serisiyle olan bağlantıları, hem de çizgi romanlarda okunması ilginç karakterler olmaları yüzünden. Ve kesinlikle haklısınız. Nova karakteri zaten ilk Guardians of the Galaxy film taslaklarımızda mevcut olan bir karakterdi.”

Bunlardan başka detay olmasa da özellikle hangi Nova’nın filmde kullanılacağı şimdiden tartışılmaya başlandı. Orijinal ve en uzun süreli bu unvanı taşıyan Richard Rider mı yoksa genç Sam Alexander mı? Endgame filminden sonra yeni nesil karakterlerin vizyona geleceğinden emin olduğumuz için Sam Alexander’ı kullanmaları olası gözüküyor.

Peki Kimdir Bu Nova?

Richard Rider. Kendisi New York’ta yaşayan sıradan bir insandı. Ta ki hiç yoktan -ve gerçekten tamamen tesadüf eseri- Xandar gezegeninin kolluk kuvveti olan Nova Corps‘un son komutanı Rhomann Dey‘le karşılaşana kadar. Gezegeni yok edilen Rhomann Dey, suçluları dünyamıza kadar kovalamış ancak ağır yaralandığı için durmak zorunda kalmıştır. Ölmeden önce de gezegeninin intikamını alması için güçlerini ilk bulduğu insana aktarmak ister, o kişi de Richard Rider’dan başkası değildir. Kısa sürede gezegenin intikamını alan Nova artık sadece Xandar’ın değil, tüm uzayın ve özellikle de dünyamızın kozmik koruyucularından biri haline gelmiştir.

Kazandığı bu güçle Nova Corps. polis kuvvetinin enerji kaynağı olan Nova Force‘un tamamına erişebilir hâle gelen Richard; Gümüş Sörfçü, Hulk, Thanos, Thor ve Marvel’ın daha nice süperkuvvete sahip kahramanlarına kafa tutabilecek bir güce, dayanıklılığa ve hıza ulaşmıştır. Kostümündeki yaşam destek ünitesi sayesinde uzayda nefes almadan ve yemek yemeden uzun süreler dolaşabilir. Işık hızında uçabilir ve yarattığı enerji patlamalarıyla kilometrelerce kare alanı dümdüz edebilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.