Haberler

Harry Potter and the Cursed Child Oyununun Tüm Oyuncuları Belli Oldu

harry-potter-cursed-child-banner

Bu yılın yaz döneminde Londra West End’de Palace Theatre’da sahnelenecek olan, 31 Temmuz’dan sonra da bu hikayeyi kitap olarak okuyabileceğimiz Harry Potter and the Cursed Child tiyatro oyununun tüm oyuncuları belli oldu.

Daha önce Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger’ı canlandıracak oyuncular belli olmuş, Hermione ise tartışmalara sebep olmuştu.

İlgili Makaleler

Yazar Jack Thorne, J.K. Rowling ve yönetmen John Tiffany işbirliğiyle sahneye taşınacak oyunda yer alacak tüm oyuncular da belli oldu.

harry-potter-and-the-cursed-child-oyun

Yeni oyuncular Nicola Alexis, Helen Aluko, Jeremy Ang Jones, Rosemary Annabella, Annabel Baldwin, Jack Bennett, Paul Bentall, Anthony Boyle, Zoe Brough, Sam Clemmett, Morag Cross, Cristina Fray, Rudi Goodman, Claudia Grant, James Howard, Christiana Hutchings, Lowri James, Chris Jarman, Martin Johnston, Bili Keogh, Chipo Kureya, James Le Lacheur, Helena Lymbery, Tom Mackley, Barry McCarthy, Sandy McDade, Andrew McDonald, Adam McNamara, Poppy Miller, Tom Milligan, Jack North, Alex Price, Stuart Ramsay, Nuno Silva, Cherrelle Skeete, Esther Smith, Nathaniel Smith, Dylan Standen ve Joshua Wyatt’tan oluşuyor.

 

Oyunun özeti şöyle;

“Harry Potter olmak her zaman zordu ve şimdi Büyü Bakanlığı’nda yoğun çalışan, eş ve üç okul çağındaki çocuğun babasıyken eskisinden kolay değil. Harry ait olduğu yerde kalmayı reddeden geçmişiyle boğuşurken, en geç oğlu Albus hiç istemediği aile mirasının ağırlığıyla mücadele etmeli. Geçmiş ve şimdiki zamanın uğursuzluğuyla, baba ve oğul bazen karanlığın beklenmedik yerden geldiği gerçeğini öğrenecek.”

Londra’da olanlar oyunu izleme fırsatı bulabilirler ancak Türkiye’de 31 Temmuz’da çıkacak kitabı bekleyeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.