Haberler

Gizemli Monolitler Üçlendi

Önce Utah‘da daha sonra Romanya‘da ortaya çıkan monolitlerden bir tane de Kaliforniya‘da bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri‘nde ortaya çıkan ikinci monolit Kaliforniya eyaletinin Atascadero şehrindeki Pine Dağı‘nda bulundu. The Atascadero News adlı yerel gazete; Pine Dağı‘nın zirvesine çıkan dağcıların metal bir monolit ile karşılaştığını yazdı.

Arthur C. Clarke‘ın bilimkurgu eseri 2001: Bir Uzay Destanı‘nı hatırlatan 3 taraflı metal cismin 3 metre uzunluğunda ve 45 santimetre genişliğinde olduğu belirtildi. Üstelik diğer monolitler gibi toprağa gömülü olmadığı da söyleniyor. Dağın zirvesinde ortaya çıkan monolit dağcıların ve ziyaretçilerin ilgisini kısa sürede çekmiş görünüyor. Bölgeye gelenler monolitin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya başladı bile.

Utah‘taki ilk monolit 18 Kasım’da helikopterle doğal yaşamı gözlemleyen yetkililer tarafından bulunmuştu. İkinci monolit haberi ise Romanya‘nın Piatra Neamt şehri sınırları içindeki Batca Doamnei Tepesi’nden gelmişti.

Bunun artık tüm dünyaya yayılan bir oyun haline geldiğini düşünmeden edemiyoruz. Muhtemelen önümüzdeki günlerde onlarcasını daha göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.