Haberler

FRPNET 13 Yaşına Girdi!

frpnet-dogum-gunu-banner

FRPNET, bugün 13. yaşına girdi. Okurlarımızın da istekleri doğrultusunda daha da büyüyüp ilerledik ve dolu dolu 12 seneyi geride bıraktık.

İlk olarak bir IRC kanalında başlayan FRPNET macerası 14 Nisan’da 12. yılını geride bırakıp 13 yaşına girdi. Yıllarca FRPNET’in forumunda ya da bizim deyimimizle hanında vakit geçirdikten sonra daha büyük atılımlarla koskacaman bir sosyal medya mecrası haline geldik.

İlgili Makaleler

Tabii bu yolda sadece tek başımıza yürümedik. Okurlarımızın beklentilerini de karşılamak için daha fazla alana yayıldık. Türkiye’deki FRP/RPG kültürünün gelişimini göz önünde bulundurarak çizgi romanlara, edebiyata, sinemaya, oyunlara yöneldik. Kendi tutkumuzu sizlerle paylaşmak bizim için çok eğlenceliydi. Hele ki sizlerden gelen güzel yorumlarınız bizleri çok mutlu etti.

Bu yolda birçok yeni insanla tanıştık hatta insanların birbirleriyle tanışmasına fırsat sunduk; böylelikle “ailemiz” gitgide büyüdü. Türkiye’deki toplulukların haberlerini, etkinliklerini sayfamıza taşıyıp onlardan haberdar olunmasını sağladık. Bunları yaparken de tek amacımız herkesin görmesi ve öğrenmesi oldu.

Bizlere olduğu kadar sizlere de mutlu yaşlar. Nice mutlu yaşlara FRPNET!

Kutlamalarınızı Twitter üzerinden #frpnet13 hashtagi ile de yapabilirsiniz, hediye almanıza gerek yok ama Pazar günü hep beraber güzel bir doğum günü kutlaması yapacağız. Hepiniz davetlisiniz!

Kutlama detayları burada: https://www.facebook.com/events/583903188431260/

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.