HaberlerSinema Haberleri

Ertelenen Film Tarihleri

Assassin's Creed

20th Century Fox, meraklıların heyecanla beklediği önümüzdeki bahar ve yaz dönemi sinemalara girecek 3 filmi erteledi. Daha 10 yılı çıkmamış Fantastic Four’un yeni yapımı, büyük bir gazla gösterime gireceği gün iple çekilen Assassin’s Creed ve Mark Millar & Dave Gibbons ortaklığında hazırlanan Marvel çizgi romanı Secret Service.

Fantastic Four’un tarihinin ileriye alınması belli ki senaro için iyi olacak zira daha önceden Sherlock Holmes ve X-Man: Days of the Future Past’dan bilinen Simon Kinberg’e iş verilmiş. Eh en azından zevkli diyaloglar duyabiliriz diye beklemeye değer olabilir. Tarih 6 Mart 2015’ten 19 Haziran 2015’e çekilmiş vaziyette. Yani kim öle kim kala…20Th Century Fox

Assassin’s Creed zaten baharda açıklanmıştı, Mayıs 2015’ten Haziran 2015’e iteklemişlerdi. Şimdi de gösterim tarihi Ağustos’a bırakıldı. Michael Fassbender nasıl bir Desmond olacak, göreceğiz.

Mark Millar’ın Kick-Ass’inin yönetmeni Matthew Vaugn yine Millar’la birlikte Secret Service’i çekiyor. Dünya’daki en iyi gizli ajanın, kariyerindeki en önemli davasını anlatacak çizgi roman uyarlaması, 6 Mart 2015’ten Kasım 2015’e ertelenmiş. Oyuncu listesi de pek cici; Colin Firth, Michael Caine, Samuel Jackson’ın yanında David Beckham, Adele, Lady Gaga ve Elton John gibi abes isimler de yer alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.