Dizi Haberleri

Stranger Things 4. Sezonu Çok Karanlık Olacakmış

Duffer Kardeşler‘in elinden çıkma Netflix dizisi Stranger Things’in 4. sezon çekimleri tamamlandı. Oyuncu kadrosuna göre yeni sezon öncekilere göre daha karanlık olacak.

2016 yılında Netflix sayesinde tanıştığımız Stranger Things’in dördüncü sezonunu merakla bekliyor. Pandemiden dolayı 2020 yılındaki çekimleri ertelenmişti. Haliyle sezonun gelmesi de gecikmişti.

Yeni gelen bilgiler arasında Stranger Things’in dördüncü sezonunun çekimlerinin tamamlandığı yer alıyor. En azından büyük bir kısmı bittiği ve kurgu kısmına geçileceği belirtilmekte. Biz yeni sezonu bekleyeduralım, dizinin yıldızlarından yeni açıklamalar ortaya çıktı.

Mike Wheeler’ı canlandıran Finn Wolfhard, CBC Listen‘a verdiği röportajda, yeni sezonunun öncekilere göre daha karanlık olduğunu dile getirdi.

Stranger Things Dördüncü Sezonu Daha Da Karanlık Olacak!

Her sezonla birlikte daha da karanlık oluyor. Üçüncü sezonda da aynı şeyi söylemiştim fakat dördüncü sezon en karanlık sezon olacak. Her yıl daha da yükseliyor. Daha da komikleşiyor ama daha da karanlık ve üzücü oluyor.

Wolfhard’ın açıklamasına ek olarak Us Weekly‘e konuşan Gaten Matarazzo da bu konuda hemfikir. Dizide Dustin’i canlandıran genç oyuncu, “Sanıyorum önceki çekilen üç sezon arasında en korkunç olanı bu oldu” sözlerine yer verdi.

Stranger Things dördüncü sezonu, bu yılın sonlarına doğru yayınlanacak. Henüz kesin bir tarih belirtilmedi ancak önceki sezonlardan yola çıkarak Ekim-Kasım aylarında bizlerle buluşacağını düşünüyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.