Haberler

Efsane Korku Oyunu Kult Kickstarter’da Desteklerinizi Bekliyor!

kult-banner

90’lı yıllarda çıkmış en başarılı korku rol yapma oyunlarından biri olan KULT, 25 yıllık bir aranın ardından tekrar oyuncuyla buluşmaya hazırlanıyor!

KULT: Divinity Lost adıyla geri dönüş yapmak için gün sayan oyun, tüm korku severlerin desteklerini bekliyor.

KULT nedir? Kimdir?

KULT, 1991 yılında İsveçli Target Games‘in çıkardığı, günümüz dünyasında geçen ve korku ögelerinin hakim olduğu bir rol yapma oyunudur. Çıktığı yıllarda İsveç Parlamentosu dahil pek çok alanda içeriği hakkında tartışmalara sebep olan KULT, hakkındaki tüm olumsuz demeçlere rağmen oyuncunun beğenisini kazanmayı başardı.

kult-angel

KULT’ın dünyası karanlık, acımasız ve umutsuzluğun kol gezdiği bir dünya. İnsanlık bir illüzyon içine tıkılıp kalmış. Etrafımızdaki dünya ise bir yalandan ibaret. Kimse Metropolis’in göklerde yükselen kalelerini görmüyor, en kuytu köşelerde Inferno’dan yükselen çığlıkları duymuyor. Ama herkes bu kadar kör değil, bazılarımız bir şeylerin doğru gitmediğinin farkında. Perdenin öteki tarafında olup bitenlerin yavaş yavaş farkına varan, gizli geçmişimiz ve efendilerimiz hakkındaki gerçekleri öğrenmeye başlayan oyuncular insanlığın yüzyıllık uykusundan uyanıyor ve kendi kaderlerinin efendileri olmak için harekete geçiyor.

kult-resim

KULT: Divinity Lost ile oyuncular bu dünyanın kapılarını tekrar açacak. Orijinal KULT’ın yeniden basımı olan Divinity Lost, tamamen yeni bir kural sistemi ve günümüz dünyasına uygun hale gelmesi için elden geçirilmiş bir setting içeriyor. Divinity Lost, KULT’ın mitolojisinin modern temalarla süslenmiş ve yeniden yorumlanmış hali. 1991’den beri dünyamız akıl almaz ölçüde değişti ve Divinity Lost bu değişimleri KULT’ın klasik dünyasıyla birleştiriyor.

Siz de etrafınızdaki yalan zincirlerini kırıp size ait olanı almak için harekete geçmek isterseniz KULT: Divinity Lost’un Kickstarter’ına buradan göz atabilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/1037361623/kult-divinity-lost-horror-roleplaying-game-rpg

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.