Edebiyat

Ucubenin Peşinde: ‘Tüm Panayırların Heyulası’ Yazarları Buluşuyor

Kültür sanat platformu Kayıp Rıhtım‘ın 14. yıl dönümünde yayımladığı öykü antolojisi ‘Tüm Panayırların Heyulası‘nın yazarları, söyleşi ve imza gününde bir araya gelecek.

Fantastik edebiyat, bilimkurgu, korku ve polisiye türlerini bir araya getiren ‘Tüm Panayırların Heyulası‘ kitabı, ucube temasında kaleme alınmış 20 öyküden oluşuyor.

Kitabı yayıma hazırlayan Onur Selamet ve Özgürcan Uzunyaşa ile birlikte Bahri Vardarlılar, Ekin Açıkgöz, Ezgi Polat, Murat S. Dural, Müge Koçak ve Suat Duman; Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’ndeki etkinlikte okurlarla buluşuyor. 23 Ekim Pazar günü, saat 14.00’te gerçekleştirilecek etkinlik, herkese açık ve ücretsiz olarak düzenleniyor.

Söyleşide antolojinin üretim sürecine dair merak edilenler, ‘ucube‘ temasının perde arkası, edebiyattaki yeri, çağrışımları ve kaçınılmaz olarak birlikte anıldığı ‘öteki‘ kavramı ile paralel bakış açıları ele alınacak. Bununla birlikte fantazi, bilimkurgu, korku, distopya, tuhaf kurgu ve polisiye çatısı altında öykü türüne çağdaş yaklaşımlar değerlendirilecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.