Edebiyat

“Torhurm Asilleri” Yayında!

torhurm-asilleri-banner

FRPNET Dijital Kitaplar serisine yeni bir kitap daha eklendi.

Karşınızda, Deniz Kocatürk’ün yazdığı; Torhurm Asilleri isimli hikaye.

Kitap, Deniz Kocatürk tarafından yazıldı. Kitabın konusu şöyle;

torhurm-asilleri-kapakBir ulusla savaşa girme kararı vermek kolaydır. Peki, ya bir ulusa söz geçirebilmek? Tanrıların barış zamanı adakları için hatırladığı, savaş zamanı ise unuttuğu diyar Torhurm, kaosa sürükleniyordu. Daha önce hiç görülmemiş büyük bir savaş kıvılcımı artırıyordu.

Acımasız Gromi Krallığı’nın kara ordusu, Torhurm sınırlarına dayanmış ve her yeri yakıp yıkıyordu. Askerleri savaş zamanı farklı forma bürünüyordu ve bunun sebebi hiçbir zaman açıklanamamıştı. Sınırdaki köylere baskınlar düzenleniyor ve Torhurm daha da zayıflıyordu. İnsanlar ölüyor, tarlalar yakılıyor, kuyular yıkılıyordu. Torhurm halkı için kaçınılmaz son gelmiş miydi? O meşhur son. Efsanelerde anlatılan o insanların her birinin ölümsüz olacağı, ama acı ve kölelik ile geçen ölümsüzlük yaklaşıyor muydu?

Savaş artık Torhurm kapılarındaydı. Torhurm Krallığı son bir kez daha dayanmak için kapılarını kapatmış ve eli silah tutan herkesi savaş meydanına götürmek için eğitmişti.

Torhurm Kralı Kleron, bu zulmü dindirebilecek miydi? Kim bilir? Belki o da ölümün bir hizmetkârıdır. Şehrin sokaklarında bu söylentiler dolaşıyor ve insanları huzursuz ediyordu. Kleron’un retorik yeteneği ise bu huzursuzluğu dindirmesine rağmen bir süre sonra tekrar başlıyordu. Artık dedikodular geride bırakılıyor ve Torhurm’un cesur savaşçıları ölüm ile yüzleşmek için savaşa yürüyordu.

Kitabı tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. FRPNET Dijital Kitaplar serisinin dördüncü yayını olan Torhurm Asilleri’ni ister bilgisayarınızdan, ister mobil cihazınızdan görüntüleyebilirsiniz. Elinizin altında bulunmasını istiyorsanız bastırabilme imkanınız da mevcut.

Kitap tamamen ücretsizdir, yaymanız da serbesttir. Sizin de yazdığınız kitap varsa ve e-kitap olarak ücretsiz yayınlanmasını istiyorsanız bize ulaşın.

Kitaba ve detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Hemen indirin ve okumaya başlayın!

İyi okumalar! İyi oyunlar!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. bir gun surf yapıyorum internette bir baktım beleş e-book bir baktım adı da fifty shades of grey e tabi indirdim beleş 5 sayfa okuduktan sonra sildim bi daha da yüzüne bakmadım. neden beleş dağıttıkları belli dedim.belli bir zaman sonra bir baktım ki bestseller olmuş. içeriği benzemesin kaderi benzesin derim eğer beğenirsem yoksa beddua ederim ben de böyle bir insanım…

  2. Öyküyü okudum ve sonundaki durumu beğendim. Daha uzun olabilecek kıvamda yazılmış ama çok kısaydı. Baştan güzel şeylerle başlayayım. Yazar arkadaşın çok okuduğu ve okuduklarına benzer bir şeyler yazdığı, atmosferi iyi tanıdığı ortada. Savaş hissini alabildim. Kötü yanlara gelirsek, imla hataları bolca. Cümleler bazen birbirine bağlanmıyor. Yetersiz anlatım söz konusu. Halun Krallığı – Torhurm birbirine girdi mesela; okur bu ikisi aynı mıdır, nedir anlayamayacaktır.

    Özet: Yazar kaliteli ama son derece formsuz bir futbolcu gibi.

  3. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Evet, imla hataları olduğu doğrudur. Torhurm Asilleri yazdığım ilk hikayedir. Açıkçası hatasız olmasını ummuyordum ve hazırladığım ilk kurgu olduğu için de amatörce yazdığım yerler var. Sizlerin yorumları sayesinde bu hatalardan da sıyrılabileceğim diye düşünüyorum. Aslında buraya kadar getirip, FRPNET’te yayınlanmasını pek tahmin etmiyordum. Zamanında blogumda yayınlarım diye hazırlamıştım.Bunun dışında bir hikayem daha var. O da sanırım yakın zamanda yayınlanır. Bunların dışında bir roman projem de var. Bunun üzerinde 2010 yılından beri çalışıyorum. Çok fazla detay hazırladım ve yakın zamanda da bunları bir şekilde yayınlamaya çalışacağım. Umarım hiçbir zaman yorumlarınızı esirgemezsiniz.

    Teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.