Edebiyat

J. K. Rowling Yeni Kitap Çıkarıyor

jk-rowling-kitap-banner

J.K. Rowling, takma ismi Robert Galbraith adıyla çıkardığı kitaplara bir yenisini daha ekliyor.

19 Haziran’da İngiltere’de raflara çıkacak The Silkworm (İpekböceği) isimli kitap, 2013’te yazarın yine aynı takma isimle çıkardığı The Cuckoo’s Calling (Gugukkuşu Çağırıyor) kitabının devamı olacak.

İlgili Makaleler

silkwormDedektif Cormoran Strike ve yardımcısı Robin Ellacott’un Owen Quine isimli bir yazarın ölümünü araştırdığı romanda, yazarın ölümüne sebep olanın hazırladığı yeni bir taslak olduğu anlaşılıyor ve dedektiflere çözülecek bir cinayet kalıyor.

Rowling, üzerinde baskı olmasın diye kullandığı takma isim ortaya çıkınca bilgiyi sızdıranlara dava açmıştı ve kazandığı parayı bir yardım kuruluşuna vermişti. Eleştirilerin göbeğinde kalmadan, beklentilerden uzak bir kitap yazmayı özlediğini söyleyen yazarın bir de Türkiye’de Boş Koltuk (The Vacancy) adıyla yayınlanan Harry Potter evreninden olmayan bir romanı daha bulunuyor.

Rowling’in bol bol kitap yazmasını takdir ediyoruz zira kendisi boş kalınca boş konuşmaya başlıyor. Canı ne isimle yazmak isterse istesin, yeter ki Harry Potter’lara geri dönmesin.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.