Edebiyat

“İşeyen Atmaca” Raflarda!

iseyen-atmaca-banner

Fantastik kurgu türündeki “Ozanın Şarkısı” ve “Tılsım-ı Kudret” romanları ile tanıdığımız Göktuğ Canbaba, bu sefer daha farklı bir kitap ile karşımızda.

Yeraltı edebiyatı türünde bir kitap olan İşeyen Atmaca kitabı, raflardaki yerini aldı. İşte kitabın detayları ve arka kapak yazısı.

iseyen-atmaca-goktug-canbabaYolun kendiyle derdi olan yazarlar gözleri açık rüyalar görürler. İnandırıcılıkları haritalar gibi geçmiş izleri taşıyan satırlarla doludur. Garip gürültüleri taşıyan anlaşılmaz bir sessizlikle yürütürler sizi romanın içinde. Rüyalar satırları, satırlar hikayesini bulur. Korkuyla cesaret arasında kurallar bozulur, yapılır, bozulur, yapılır. Bu kitabı okurken ister yazarı, isterseniz kendinizi korunaksız açığa alın. 
– Umay Umay

Jack de olsa ismi, yabancı sayılmaz kendisi. Bir yumruk mıknatısıyla tanışırsanız siz de sarsılırsınız. Ama onu tanımak ve “Jack buydu işte” diye söze başlayabilmek için onunla küçük bir yolculuğa çıkmalısınız. Şehvet cinleri ile dolu bir yolculuğa…
– Hakan Bıçakçı

Bu roman; bilmediğiniz, hiç görmediğiniz yerlerde başıboş dolanan ruhunuza dair… Bu roman; dünyayı yarı sarhoş gezen tüm hayalperest piçlere dair… Bu roman; isimleri, şehirleri, hayvanlarıyla aslında bizim yarattığımız kötü düzenin yabancılaşmış ruh hallerine, yollar tarafından yumruklanan, şehir ışıkları tarafından nakavt edilen Jack’in gerçeküstü bir yol hikayesine dair… İyi yolculuklar…
– Altay Öktem

Kitap, editörlüğünü Altay Öktem’in yaptığı Marjinal Kitap logosu ile raflardaki yerini aldı. Bu sürükleyici macerayı kaçırmayın.

Kitabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.