Edebiyat

Göktuğ Canbaba, Öykü Kitabı İçerideki ile Tekinsiz Hikayeler Sunuyor

Doğan Kitap etiketiyle okurlarla buluşan İçerideki, Göktuğ Canbaba tarafından yazılan üçüncü öykü kitabı olarak raflardaki yerini aldı. Bu kitapta, yazar geceyle gündüzün, aydınlıkla karanlığın iç içe geçtiği, tekinsiz atmosferlerde gezinen hikâyeleriyle okurları başka dünyalara davet ediyor.

Kitap Hakkında

Göktuğ Canbaba, İçerideki adlı öykü kitabında, görünmeyenlerle ve sezilemeyenlerle örülü bir evren yaratıyor. Sınırların belirsizleştiği bu dünyada, karakterler ve mekânlar arasında sürprizler ve gizemli olaylar kol geziyor. Kitabın baş kahramanı ise bir yabancıya evini açmış, ama içeride birinin olup olmadığına dair emin olamayan bir adam.

Göktuğ Canbaba İçerideki
Göktuğ Canbaba – İçerideki

Aslında, içeride gerçekten birisi var mı, yok mu? Eve yerleştiğinden beri içeridekini görmemiş. Belki de içeride hiç kimse yok; belki de bu gizemli yabancı, kendisi markete gittiğinde evden çıkıp gidiyor. Ya da hiç gitmedi, hep oradaydı… Peki, neden hiç karşılaşmadılar? Tuvaleti, banyoyu kullandığına dahi şahit olmadı. Ne sesi duyuldu ne de gölgesi görüldü. Kontratta da ismi yok. Sadece emlakçının anlattıkları var. Belki de hiç var olmamış biriyle paylaşıyor evini…

Tekinsiz Bir Öykü Yolculuğu

Göktuğ Canbaba, İçerideki ile okurlarını muğlaklık, kaybolma ve belirsizlik temaları etrafında dönen öyküleriyle tanıştırıyor. Gerçek ile kurgu, hayal ile hakikat arasında gidip gelen bu tekinsiz hikâyeler, okuru adım adım sınırların ötesine taşırken, her an tetikte olmaya davet ediyor.

Kitap Bilgileri:

  • Yazar: Göktuğ Canbaba
  • Kitap Adı: İçerideki
  • Yayınevi: Doğan Kitap
  • Tür: Öykü
  • Sayfa Sayısı: 96

Göktuğ Canbaba’nın gizem ve gerilim dolu dünyasına adım atmak isteyen okurlar için İçerideki kaçırılmaması gereken bir kitap. Tekinsiz ve karanlık öyküleri seven okurlar, bu kitabı mutlaka edinmeli!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.