Edebiyat

Drizzt Efsanesi, Kristal Parçası ve Gümüş Damarları ile Devam Ediyor

gumus-damarlari-kristal-parcasi-banner

İthaki Yayınları, Unutulmuş Diyarlar serisinin yayınlarına hız kesmeden devam ediyor.

Anayurt, Sürgün ve Göç kitaplarıyla başlayan macera şimdi de yeryüzünde Kristal Parçası ve Gümüş Damarları kitaplarıyla sürüyor.

Kristal Parçası

kristal-parcasi-kapakDrizzt’in heyecanlı macerası bu kitapla devam ediyor.

Büyücü çırağı Akar Kessell’in, Kristal Parçası’nı bulmasıyla başlıyor her şey. Soğuk rüzgârların estiği Buzyeli Vadisi, daha önce görmediği büyük bir savaşa hazırlanıyor. Barbar Wulfgar, sert Bruenor, güzel Cattibrie, gizemli Regis, Karanlıkaltı’nda n gelen yoldaşları Drizzt’in yardımıyla topraklarını korumak için mücadele verecekler.

Peki, bu ekip, büyülü Kristal Parçası’nın güçlerini defedebilecekler mi?

“Akınları Kelvin Anıtı’nın taşlarını yerinden oynatacak ve eğer On-Kasaba tek vücut olup onlara karşı koymazsa, halkların sonu geldi demektir.”

Yazar: R.A. Salvatore
Çevirmen: Ali Seval
Seri Danışmanı: Kayra Keri Küpçü
Editör: Özay Şen

Sayfa: 368


Gümüş Damarları

gumus-damarlari-kapakDrizzt’in mücadelesi, onu Karanlıkaltı’nın acımasız derinliklerine dönmeye zorlayan seslere karşı devam ediyor. Fakat yeni dostlarının ve Bruenor Battlehammer’ın Mithral Salonu’nda yer alma hayali daha kuvvetli. Bazı hayallerin asla gerçekleşmeyeceğ i söylenir fakat onlar birlikteyken hiçbir şey imkânsız değil!

“Ona memnuniyetle öğretirdim.

Onun başarısına da en az kendi başarım kadar sevinirdim fakat ondan her zaman tevazu göstermesini, azmetmesini, öğrettiğim bu gücü anlamasını ve yıkım potansiyelini takdir etmesini talep ederdim. Gerekli düzeyde şefkate sahip ve topluma faydalı olmayan kimseye dövüşmeyi öğretmezdim. Kişi, kılıç kullanmayı öğrenmek için önce kılıcı ne zaman kullanacağını öğrenmelidir.”

Yazar: R.A. Salvatore
Çevirmen: Ali Seval
Seri Danışmanı: Kayra Keri Küpçü
Editör: Özay Şen

Sayfa: 360

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Hey iyi güzel hoş fakat aylar öncesinde yaptığınız açıklamada uzun zamandır yeni kitapların çıkmasını bekleyen arkadaşlar için önce ilk 3 kitap sonra ise türkiyede yayınlanmamış son 3 kitabı yayınlayacagınızı söylemiştiniz fakat şimdi ise 4 ve 5 . Kitapları yayınlıyorsunuz . Ne sebeb?

  2. Merhabalar, öncelikle bizden kaynaklı olmayan sebeplerle yayın takvimimizde kayma oldu lakin daha önce yayınlanmamış kitaplar da basılacak. Yeni kitapların basılması için eski serilerin tamamlanmasını beklemeyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.