Edebiyat

Christopher Paolini, Bir Sonraki Kitabı Murtagh’ı Duyurdu

Christopher Paolini, Miras Döngüsü Serisi’ndeki olaylardan bir yıl sonrasını konu alan ve orijinal serinin hikayesine dayanan, hayranların en sevdiği karaktere kendi kitabını veren tam uzunlukta bağımsız bir roman olan MURTAGH‘ı duyurdu!

Kasım ayında okurlarla buluşması beklenen kitabın tanıtım metni şöyle;

Murtagh, okuyucuları her köşesinde tehlike ve entrika bulunan heyecan verici bir maceraya taşıyor.

Ejderha Binicisi Murtagh ve ejderhası Thorn için dünya artık güvenli değil. Kötü bir kralın devrilmesinin ardından ve onun terör saltanatında oynadıkları gönülsüz rolün sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar.

Artık nefret ediliyorlar ve yalnızlar, toplumun dış mahallelerine sürgün ediliyorlar. Ancak Murtagh, Alagaësia’nın gölgelerinde gizlenen şeytani bir şey keşfettiğinde hem tanıdık hem de keşfedilmemiş topraklara destansı bir yolculuk başlar. Burada kendisi ve Thorn, gizemli bir cadıyı bulup alt etmek için beyinlerinden kaslarına kadar cephaneliklerindeki her silahı kullanmak zorundadır. Göründüğünden çok daha fazlası olan bir cadı…

Christopher Paolini’nin gişe rekorları kıran Miras Döngüsü’nün en popüler karakterlerinden birinin oynadığı bu sürükleyici romanda bir Ejderha Binicisi, kendisini terk etmiş bir dünyada neyi temsil ettiğini keşfetmelidir.

Murtagh

Murtagh, 7 Kasım 2023’te Kuzey Amerika ve Birleşik Krallık’ta yayınlanacak. Diğer uluslararası çıkış tarihleri henüz belli değil. Dilerseniz şimdiden buradan ön sipariş verebilirsiniz. Ülkemizde seri, Altın Kitaplar tarafından yayınlanmıştı. Bu kitabın ülkemizde yayınlanıp yayınlanmayacağı veya ne zaman yayınlanacağı belli değil.

Hayranlar, Christopher Paolini’nin 2018’de yayınlanan kısa öykü derlemesi The Fork, the Witch, and the Worm‘da yer alan ilk kısa öykü olan The Fork‘ta Murtagh’ın Miras sonrası ilk maceralarını hatırlayabilir.

Christopher Paolini, Eragon’un 20. yıl dönümünü ve Disney+’ta yeni bir televizyon dizisini kutlarken, bu yıl Miras Döngüsü tutkunları için büyük bir yıl olacak!

Yazar ayrıca, yetenekli fantazi sanatçısı Sidharth Chaturvedi‘nin yepyeni, tam renkli çizimlerini içeren göz kamaştırıcı büyük boyutlu bir baskı olan ERAGON: The Illustrated Edition‘ın piyasaya sürülmesiyle bu olayı kutlayacak. Basım, Murtagh ile aynı gün yayınlanacak.

Murtagh, Christopher’ın 2023’te yayınladığı tek kitap değil! Bilimkurgu evreni Fractalverse’te geçen bir öncül roman olan Fractal Noise, 16 Mayıs 2023’te Kuzey Amerika’da yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.