Haberler

Dungeons and Dragons’ın Efsane İsmi, Stranger Things Kadrosuna FRP Oynatmak İstiyor

stranger-things-banner

Dungeons and Dragons‘ın efsane isimlerinden biri olan Frank Mentzer, Stranger Things ekibine bir oturumluk bile olsa FRP oynatmak istediğini dile getirdi.

Bu yaza damgasını vuran Stranger Things dizisinin en ilgi çeken detaylarından biri de, seride bolca karşımıza çıkan Dungeons and Dragons göndermeleriydi. (Göndermeleri buradan okuyabilirsiniz)

İlgili Makaleler

80’li yıllara damgasını vuran Dungeons and Dragons, piyasaya çıkardığı 5th Edition kural kitaplarıyla adından yeniden söz ettirmeye başladı. Dikkat çeken yapısı ve üzerinden geçilen mekanikleriyle, 80’li yılların ruhunu yeniden yansıtmayı başaran Dungeons and Dragons, bu yazın bombası Stranger Things’in de önemli bir parçasını oluşturuyordu.

dungeons-and-dragons-red-box

Kırmızı kutu olarak da bilinen Dungeons and Dragons: Basic Set, ilk defa 1983 yılında piyasaya sürülmüştü. Bu özel kutunun yaratıcısı da dönemin en iyi yazarlarından biri olan Frank Mentzer‘di.

dungeons-and-dragons-expert-rulebook-stranger-things

 

Yaşlı kurt ile yapılan bir söyleşi sırasında Frank Mentzer, genç ekibin masasında Dungeons and Dragons: Expert Rules kitabını görmekten bir hayli keyif aldığını söylüyor. Eğer bir buluşma gerçekleşirse genç kadroya ya da Stranger Things ekibinden bir gruba eski usül Dungeons and Dragons oynatmaktan keyif alacağını açıkladı.

frank-mentzer

Frank Mentzer, hiçbir kuruma bağlı olmadığını, kendisini iyi ve zinde hissettiğini, fırsat tanınırsa ekibe unutamayacakları bir macera sunacağını iddia ediyor. Birçok yıl boyunca, etkinliklerde ayaküstü hikayeler yaratıp katılımcılara zevkli dakikalar geçirdiği hakkında sürüsüne bereket hikaye var. Böylesine bir teklif bana yapılsa sevinçten havalara uçardım.

Serinin arkasındaki Duffer Kardeşler bu teklife sıcak bakar mı bilinmez ama 65 yaşındaki Frank Mentzer’i en azından serinin ikinci sezonunda ufak da olsa görebilsek çok eğlenceli olurdu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.