Haberler

Dungeons and Dragons, Üç Eski Evrenini ve Roman Departmanını Hayata Döndürüyor

Geçtiğimiz gün yapılan D&D Celebration 2020 panelinde, oyunun ve evrenlerinin geleceğiyle ilgili büyük haberler duyuruldu. Bunlardan en önemlisi ise D&D’nin en çok talep edilen üç eski evreninin (alt sisteminin) resmî olarak geri getirilecek olmasıydı.

Wizards of the Coast’un stüdyo baş yapımcısı Ray Winninger, önümüzdeki iki yıl içinde oyuncular tarafından bolca talep edilen birkaç klasik evrenle ilgili kitaplar yayınlayacaklarını duyurdu. Yaptığı açıklamada şunları dedi:

Şu an, D&D oyuncularının uzun zamandır görmek istediği üç eski evren üstünde çalıştığımızı ve bu evrenleri önümüzdeki iki yıl içinde göreceğinizi söyleyebilirim.

Oyuncuların en çok görmek istediği evrenler arasında Dragonlance (Ejderha Mızrağı), Spelljammer ve Planescape bulunuyor. D&D markası, yine yakın zamanda başlattığı -ve yeterli sonuca ulaşınca kapattığı- bir ankette, oyuncuların önümüzde yıllarda yayınlanacak kitaplarda hangi evrenleri görmek istediklerini sormuştu.

Bir diğer büyük haber ise kapatılan roman departmanının tekrar açılacak olması. Öncelikle farklı yazarların yazdığı kısa hikâyelerin birleşiminden oluşan antolojiler yayınlanacak ve duruma göre eskisi gibi seriler hâlinde yeni romanlar okuyabileceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.